Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:44 20 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră la Constanţa La crosul HelloWeRun, participanţii aleargă în costume amuzante

ro

29 Oct, 2015 00:00 1447 Marime text


Asociația Sportivă Sanasport Constanța organizează pe 31 octombrie, începând cu ora 17.00, crosul HelloWeRun, primul cros costumat din orașul Constanța. Cursa va avea loc în Centrul Vechi al Constanţei, pe distanța de 2 kilometri, fiind o întrecere predominant distractivă și degajată, unde micii și marii sportivi se pot întrece în ideea de sport și mișcare în aer liber pentru promovarea sănătății, a mobilității și a distracției în timpul alergării.
 
Cele mai amuzante costume vor fi premiate, iar după momentul de premiere, festivitatea va continua cu muzică, ceai și vin fiert. Acţiunea, care face parte din proiectul internațional „Maratonul Nisipului 2016“, are menirea de a promova sportul de masă, beneficiile acestuia și celebrul maraton din stațiunea Mamaia, apreciat de specialiști drept singurul eveniment sportiv de acest gen din Europa care se desfășoară pe nisip și un eveniment important din calendarul internațional al maratoanelor.

Care e traseul

În ziua de sâmbătă, 31 octombrie, va avea loc procesul de validare a înscrierilor, semnarea declarațiilor pe propria răspundere și ridicarea kiturilor de participare. Startul se va da începând cu ora 17.00, iar traseul va fi Piața Ovidiu - bulevardul Tomis - Muzeul de Arta Populară Constanța - Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa - Piața Ovidiu. Cei interesați să participe la cursa „HelloWeRun” sau la Maratonul Nisipului 2016 se pot înscrie online pe website-ul evenimentului, www.maratonulnisipului.ro.

Deschide oficial pregătirea pentru Maratonul Nisipului 2016

HelloWeRun este primul eveniment care deschide oficial pregătirea pentru Maratonul Nisipului 2016. Evenimentul internațional „Maratonul Nisipului” (ediția a III-a) va avea loc în data de 27 martie 2016, în stațiunea Mamaia, și se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță și reprezintă un mijloc inedit de promovare a sportului de masă și a noului litoral românesc la nivel internațional. Conține trei probe competitive: cursa individuală de maraton (42,195 km), cursa de semimaraton (21,097 km) și cursa de 10 km și inedita cursă populară „Family Run”, care îi invită pe părinți să alerge cot la cot cu juniorii lor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii