Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițistul gălățean învingător la Campionatul European de Karate Tradițional desfășurat în Serbia

ro

20 Sep, 2018 17:49 1480 Marime text
Polițistul gălățean Mihai Tâmpeanu a obținut două medalii de aur și una de argint la Campionatul European de Karate Tradițional, desfășurat în Serbia, informează IPJ Galați. 
 
În weekend-ul trecut a avut loc la Belgrad-Serbia, Campionatul European de Karate Tradițional, la care au participat aproximativ 300 de sportivi din peste 20 de țări.
 

”Printre participanți s-a aflat și Mihai Tâmpeanu, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, ale cărui performanțe în competiție i-au adus două medalii de aur și una de argint.
 
Astfel, polițistul a obținut locul 1 la probele ”kata individual” și ”enbu mixt” și locul 3 la proba ”enbu masculin”” - au mai transmis reprezentanții IPJ Galați.

 
De altfel, Mihai Tâmpeanu s-a remarcat și în trecut, în cadrul altor competiții sportive, fiind multiplu campion mondial, european și național, precum și antrenor emerit în sport.
 
Polițistul are 31 de ani, este căsătorit și are un băiețel de 3 ani, despre care speră să îi calce pe urme și să urce într-o zi pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii