Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pegkas Panaiotis s-a alăturat Gladiatorilor Baschetbaliştii de la Athletic, o nouă confruntare la Constanţa în faza semifinală

ro

08 Feb, 2018 00:00 1716 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa susţine duminică, 11 februarie, meciul din etapa a patra a fazei semifinale din Liga 1, întâlnind la Constanţa CSM Mediaş. Partida se va disputa în Sala Sporturilor, de la ora 12.00. „Meci dificil pentru Gladiatori, dar cu o singură variantă: victoria!“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic. În celelalte trei meciuri jucate până acum în faza semifinală, echipa de pe litoral a înregistrat o victorie (93-67 la Constanţa cu CSM Ploieşti) şi două înfrângeri (83-91 în deplasare cu CSM Sighet şi 75-81 după prelungiri, pe teren propriu, cu CN Aurel Vlaicu Bucureşti).
 

Creşte numărul Gladiatorilor

 
BC Athletic a anunţat că din lot va face parte şi jucătorul Pegkas Panaiotis. „Crește numărul Gladiatorilor din arenă! Pegkas Panaiotis se alătură Gladiatorilor din Tomis! Născut pe 25 septembrie 2000, la Constanța, Pegkas a început baschetul la clubul Fly OC Constanța, sub îndrumarea profesorului Cătălin Oprea, ca mai apoi să activeze la CSS1 Constanța, sub îndrumarea profesorului Iulian Popa! Acum, Pegkas Panaiotis este dublu legitimat, CSS1 Constanța și BC Athletic Constanța, activând pentru echipa de juniori U-18 CSS1 Constanța, cât și la echipa de seniori a BC Athletic Constanța! Welcome în Arena Gladiatorilor! Team is everything!“, a fost mesajul BC Athletic.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii