Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe lacul Siutghiol se desfășoară primul Campionat Național clasa RS Terra din România

ro

09 Jun, 2018 12:05 2244 Marime text
Iubitorii sportului cu vele pot admira în continuare, de pe mal, competițiile de yachting de pe Lacul Herăstrău și Lacul Siutghiol, informează organizatorii. 

După ce week-endul trecut, Cupa Sportul Studențesc a aliniat la start, în București, zece competitori la clasa Optimist și nouă la clasa Laser Radial, în week-endul acesta este rândul constănțenilor să iasă pe apă la concurs.

”Campionatul Național clasa RS Terra, aflat la prima sa ediție, își va deschide porțile sâmbătă, 9 iunie a.c., pe Lacul Siutghiol, în organizarea Asociației Wind Hunters, C.S. Ştiinţa Constanţa și AJY Constanţa, sub egida Federaţiei Române de Yachting” - au transmis organizatorii.


În urmă cu o săptămână, pe podiumul Cupei Sportul Studențesc, desfășurată pe Lacul Herăstrău, la clasa Optimist au urcat sportivii Mihai Andronic (locul I), Maria Boniu (locul al II-lea) și Katia Radu (locul al III-lea) (toți trei aparținând clubului cu același nume), în timp ce la clasa Laser Radial podiumul s-a împărțit între cluburile Sportul Studențesc - Daniel Voicu (locul I) și Electrica Balkan prin ocupanții locurilor II și III – Răzvan Pîslaru și Maximilian Roșca.

Sursa foto: Departamentul de Comunicare și Relații Publice al FRY
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii