Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru rugbyşti de la Tomitanii Constanţa se pregătesc cu echipa naţională pentru Campionatul European (galerie foto)

ro

24 Nov, 2016 00:00 5395 Marime text
Patru tineri rugbyşti de la Tomitanii Constanţa (antrenor, Cristian Cojocaru) fac parte din lotul naţional extins Under-18 al României, care participă, între 6 şi 14 decembrie, la Snagov, la ultimul stagiu de pregătire centralizată din acest an.
 
Antrenorii lotului s-au oprit la 28 de sportivi, care pregătesc intens participarea la Campionatul European din 2017. Cei patru Tomitani sunt Flavian Cuprian (stâlp), Florian Ciocoiu (stâlp / trăgător), George Cristian Mocanu (trăgător) şi Laurenţiu Pocovnicu (aripă).
 
„Este un stagiu de bilanţ din punctul nostru de vedere. Sperăm să ne ajute şi vremea, ca să mai putem pune la punct detalii tehnico-tactice, dacă nu, ne vom concentra pe analiza video, discuţii despre ce am putea îmbunătăţi în urma evoluţiei cu Cehia, pentru că trebuie să lucrăm la punctele slabe pe care le-am arătat în cele două jocuri disputate la Bârlad. Pe de altă parte, se observă o creştere considerabilă a coeziunii grupului, ceea ce se reflectă şi în joc. Deocamdată, jocul colectiv este unul dintre sectoarele la care suferim, pentru că am lucrat foarte mult pe compartimente: înaintare - trei sferturi şi mai puţin pe acest joc colectiv. Este important însă că ei sunt prieteni şi în afara terenului, iar acest lucru se va reflecta şi pe gazon”, a declarat, pentru frr.ro, Cosmin Cioriciu, antrenor al lotului, alături de Dănuţ Dumbravă.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii