Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru medalii la Naţionalele de gimnastică ritmică Fetiţele de aur de la CS Victoria Cumpăna s-au întors acasă victorioase

ro

25 Apr, 2018 00:00 2463 Marime text
Evoluţii deosebite pentru fetiţele de la secţia de gimnastică ritmică a CS Victoria Cumpăna la Campionatul Naţional pentru copii de la Baia Mare. Pregătite de Elena Vlad, micile gimnaste au cucerit patru medalii (una de aur şi trei de argint) şi au obţinut cinci calificări la Cupa României.
 
Fetiţele de aur din cadrul CS Victoria Cumpăna s-au întors acasă victorioase. Lotul de gimnastică ritmică a fost întâmpinat cu flori şi bomboane de către primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, împreună cu directorul clubului sportiv, Ion Răuţă, şi angajaţi ai administraţiei publice locale. Este de subliniat faptul că a fost prima participare a gimnastelor de la Cumpăna la o competiţie de o asemenea anvergură, dar şi faptul că localitatea constănţeană a fost singura comună care a participat la Campionatul Naţional de Gimnastică Ritmică pentru Copii, individual şi ansamblu, competiţie organizată de către Federaţia Română de Gimnastică Ritmică şi Ministerul Tineretului si Sportului.
 
La categoria 6 ani, Maya Ulrich a ocupat locul întâi, Amalia Banciu locul secund, iar Bianca Georgescu a fost a patra. La categoria 7 ani, Miruna Matei a devenit vicecampioană a României, iar la ansamblu CS Victoria Cumpăna i-a revenit locul doi. „Felicitări micuţelor gimnaste, părinţilor şi doamnei antrenor Elena Vlad pentru rezultatele obţinute şi pentru că au reprezentat cu cinste şi mândrie comuna Cumpăna la acest campionat de talie naţională. Succes în continuare!“, este mesajul autorităţilor locale de la Cumpăna. Astăzi, în sala de sport a Campusului Şcolar din localitate va avea loc festivitatea de premiere a lotului de gimnastică ritmică, evenimentul fiind organizat de CS Victoria Cumpăna, în colaborare cu Primăria Cumpăna.
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii