Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru meciuri amicale pentru FC Viitorul

ro

28 Jul, 2010 02:48 3116 Marime text
viitorul2.jpgFormaţia de pe litoral a susţinut, până acum, trei partide amicale, obţinând o singură victorie cu 3-1 împotriva echipei Tricolorul Breaza

După două zile petrecute la Constanţa, divizionara secundă FC Viitorul Constanţa se află de la începutul acestei săptămâni în cantonament la Braşov, ultimul înainte de reluarea campionatului.

După ce şi-a încheiat săptămâna trecută cantonamentul de la Tărlungeni, echipa de seniori a Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, FC Viitorul Constanţa, a plecat, luni, în al doilea stagiu de pregătire al verii. Lotul pregătit de Cătălin Anghel şi Norbert Niţă se va afla până pe 6 august la Braşov, urmând să se pregătească pe stadionul Metrom din localitate. Antrenorii formaţiei de pe litoral au oprit în lot pentru acest cantonament 24 de jucători: Cătălin Popa, Radu Chiriţă - portari; Ionuţ Călin, Marius Rusu, Ionel Posteucă, Ducu Ninu, Lucian Bubuleandră, Bogdan Evdochim, Florentin Tudorache, Dan Ignat - fundaşi; Alin Cârstocea, Romario Benzar, Ionuţ Larie, Vasile Păcuraru, Cosmin Dimcea, George Ştefănescu, Stere Banoti - mijlocaşi; Vasilică Cristocea, Robert Lupu, Cristian Pantelie, Nicolae Hertu, Ştefan Sandu, Aurelian Chiţu, Andrei Sin - atacanţi. Faţă de precedentul stagiu de pregătire, doi jucători noi s-au alăturat lotului constănţean - Dan Ignat şi Emil Ducu Ninu. Primul a sosit de la Farul ca jucător liber de contract, iar Ninu a fost transferat definitiv de la Steaua Bucureşti, după ce la începutul returului sezonului trecut fusese împrumutat de FC Farul. De asemenea, Chiţu, Cârstocea, Robert Lupu, Sin şi Hertu s-au alăturat echipei după ce zilele trecute au susţinut examenul de admitere la facultate. În altă ordine de idei, portarul Vladimir Livshit, sosit în probe de la Pandurii Târgu-Jiu, nu a fost inclus în lotul constănţean pentru stagiul de la Braşov. După două înfrângeri (1-2, cu Bnei Sahknin şi 0-1, cu Petrolul) şi un singur succes (3-1, cu Tricolorul Breaza), în cele trei meciuri amicale susţinute până acum, FC Viitorul va mai juca în acest stagiu de pregătire alte patru meciuri de verificare. Primul este programat pe mâine, când Viitorul va întâlni pe Dacia Mioveni (Liga a II-a, Seria II). Partida va începe la ora 17.30 şi se va disputa pe stadionul Metrom din Braşov. Următorul joc va avea loc pe 1 august, cu un adversar ce urmează a fi stabilit în aceste zile. Al treilea meci de pregătire se va desfăşura pe 4 august, echipa constănţeană urmând să joace în compania fostei prim-divizionare, CS Otopeni. Partida, care se va juca la Braşov sau Făgăraş, va începe la ora 17.30. FC Viitorul va mai susţine un meci de verificare în ultima zi de cantonament, pe 6 august, de la ora 11.00, cu CF Brăila (nou-promovată în Liga a II-a). După acest stagiu, formaţia de pe litoral va continua pregătirile la Constanţa, urmând ca pe 21 august să debuteze în noul sezon al Ligii a II-a.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii