Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oină Frontiera Tomis Constanţa s-a calificat en-fanfare pentru turneele play-off. Un jucător din India a stabilit o premieră (galerie foto)

ro

02 Jun, 2019 16:11 2099 Marime text
Echipa de oină Frontiera Tomis Constanţa s-a calificat en-fanfare la turneele play-off ale Campionatului Naţional, în urma rezultatelor înregistrate la turneul regulat al Campionatului Naţional rezervat seniorilor, care s-a desfăşurat la Frasin, în judeţul Suceava.

Constănţenii au înregistrate rezultatele: 28-6 cu Stejarul Parcovaci, 18-12 cu U Cluj, 21-10 cu Straja Bucureşti, 10-16 cu Biruinţa Gherăieşti şi 29-8 cu Avântul Frasin.

Echipa noastră s-a calificat pentru turneele play-off de pe primul loc, la egalitate de puncte cu Straja București! Mulțumim conducerii Gărzii de Coastă, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și Primăriei Constanta pentru susținere!, se arată pe pagina de Facebook a Frontierei Tomis.  


Partida Stejarul Pârcovaci - Frontiera Tomis Constanţa a intrat în istoria sportului naţional al României, Narander Kumar, din India, fiind primul jucător străin care evoluează într-un meci oficial.

Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Oină) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii