Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ocazie rară“ HC Dobrogea Sud a trecut de hopul Minaur Baia Mare şi se pregăteşte de turneul Final Four al Cupei României

ro

14 Mar, 2018 00:00 2118 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud abordează cu încredere turneul Final Four al Cupei României, care se dispută în acest weekend la Constanţa
 
HC Dobrogea Sud a realizat o nouă victorie în Liga Naţională, dispunând pe teren propriu, scor 34-27 (15-13), de Minaur Baia Mare, în etapa a 23-a a campionatului. Cele două formaţii participă, în acest final de săptămână, la Constanţa, şi la turneul Final Four al Cupei României, la care, dacă vor câştiga în prima zi, se pot întâlni apoi în finală.
 
Golurile gazdelor din meciul cu Minaur au fost reuşite de Crnoglavac - 8, Vujovic - 4, Cutura - 4, Nistor - 4, Mladenovic - 4, Vujadinovic - 3, Ignat - 2, Toma - 1, Buricea - 1, Nikolic - 1, Rakcevic - 1 şi Markoski - 1. În clasament, HC Dobrogea Sud se află pe locul şase, cu 46 de puncte (după 14 victorii, 4 egaluri şi 5 eşecuri), la egalitate cu ocupanta locului cinci, CSM Bucureşti, şi la un punct în spatele formaţiei de pe poziţia a treia, Poli Timişoara. Succesul a venit cum nu se putea mai bine pentru antrenorul principal al HC Dobrogea Sud, Sandu Iacob, care, în ziua partidei, a împlinit 41 de ani!
 
„Victorie dedicată în mod special antrenorului nostru, Sandu Iacob! Te iubim!“, a fost mesajul clubului. „E un sentiment plăcut. Mă bucur că pot avea un loc de muncă lângă nişte oameni foarte buni profesional, dar şi uman, în acelaşi timp“, a spus principalul formaţiei de pe litoral.
 

„Ne bucurăm pentru acest succes“

 
Sandu Iacob a precizat că şi acest meci i-a demonstrat că HC Dobrogea Sud are potenţial. „E o victorie importantă. N-a fost obţinută uşor, am avut ceva dificultăţi până când jocul s-a rupt. Dar e ceva firesc, întrucât şi Minaur e mai puternică faţă de startul sezonului. Au transferat anumiţi handbalişti, jocul lor s-a legat şi nu putem decât să ne bucurăm pentru acest succes“, a arătat tehnicianul. „Mulţumim pentru susţinere! Vă aşteptăm sâmbătă şi duminică la sală (n.r. la turneul Final Four al Cupei României)!“, li s-au adresat cei de la club suporterilor.
 

Cât costă biletele

 
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte turneul Final Four după programul: sâmbătă, 17 martie: ora 12.30 - Politehnica Timişoara (locul 3 în Liga Naţională, cu 47 de puncte) - Minaur Baia Mare (locul 8, cu 27 de puncte) - DigiSport / Telekom Sport; ora 16.00 - CSA Steaua Bucureşti (locul 1, cu 52 de puncte) - HC Dobrogea Sud (locul 6, cu 46 de puncte) - DigiSport / Telekom Sport; duminică, 18 martie - ora 13.30 - finala mică (canalul de YouTube FRH: https://www.youtube.com/frhromania); ora 16.30 - finala (DigiSport / Telekom Sport). Un bilet costă 20 de lei pe zi (la ambele partide ale zilei), iar un abonament pentru cele două zile de competiţie are valoarea de 35 de lei.
 
Federaţia Română de Handbal, organizatorul turneului Final Four, informează că biletele pot fi achiziţionate online, din reţeaua bilete.ro (Oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio, Relay şi Germanos) sau, în zilele meciurilor, de la casa de bilete a Sălii Sporturilor.
 

Două zile de handbal electrizant

 
„Aşteptăm cu nerăbdare finalul de săptămână. Trebuie să fim concentraţi la nivel maxim, ca să câştigăm, căci avem o ocazie rară“, a declarat Sandu Iacob. „Am trecut cu bine de meciul cu Minaur Baia Mare, iar acum ne concentrăm pe turneul Final Four. Abordăm întrecerea cu toată încrederea în şansa noastră“, a spus şi Rudi Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud. „În două zile de handbal electrizant, fanii handbalului vor putea asista la confruntări puternice pentru un loc de Cupă Europeană în sezonul viitor“, se arată pe site-ul oficial al FRH.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii