Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nurhan Ali - „Sper să vină mai mulţi spectatori la meciurile HC Farul“

ro

19 Apr, 2016 00:00 2277 Marime text


Echipa de handbal masculin HC Farul Constanţa a câştigat detaşat, scor 38-31 (17-16), disputa din deplasare, cu Poli Unistil Iaşi, contând pentru etapa a 22-a a Diviziei A, Seria A. Preşedintele HC Farul, Nurhan Ali, s-a declarat mulţumit. „Ţinând cont că a fost o victorie clară, sunt foarte mulţumit. Am bucuria că aceşti copii au început să înflorească. Să nu uităm cum au evoluat jucătorii de la începutul sezonului. Colectivul tehnic a muncit foarte mult, Eden Hairi a luat-o de la zero. Toată lumea ştie ce pot Stănescu, Toma sau Buricea (jucători la HC Dobrogea Sud), dar pentru mine e mai mare bucuria să văd cum cresc aceşti tineri. Sper să vină mai mulţi spectatori la meciuri să îi vadă pe jucători”.
 
În etapa următoare, HC Farul se deplasează la Moreni, care „pe hârtie e un meci uşor, dar îl vom trata cu seriozitate. Peste două etape, jucăm cu Suceava şi tare aş vrea să-i batem”, după cum a precizat Nurhan Ali.
 
Farişti au avut ca obiectiv la începutul sezonului clasarea în primele şase echipe, dar, ţinând cont de evoluţiile recente, ei speră să termine pe locul patru. „La vară, o să facem câteva transferuri, am vorbit cu câţiva jucători cu experienţă de Liga Naţională. În sezonul următor, ne dorim să promovăm“, a mai spus preşedintele HC Farul.

Felix Rizea este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna” Constanţa

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii