Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Farul, învinsă în meciul decisiv pentru promovarea în Liga Națională. Ce spune antrenorul Eden Hairi

ro

16 Jun, 2017 21:17 6411 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Farul Constanța (clasată pe locul doi în seria A din Divizia A) a ratat accederea în Liga Națională și la turneul de menținere / promovare în eșalonul de elită, care este în desfășurare la Brașov.
 
După victorie, joi,  în primul meci, 31-26 cu CSU CNOT Braşov (locul 6 în seria B a Diviziei A), HC Farul a susținut astăzi partida decisivă pentru promovare, contra formației CSM Focşani 2007 (care s-a clasat pe locul trei în turneul play-out al Ligii Naţionale).

Scorul final,  26-23 (14-9) în favoarea vrâncenilor, le permite acestora să se mențină în primul eșalon. HC Farul și-a încheiat evoluțiile din serie, în vreme ce formația din Focșani mai are de jucat mâine, de la ora 18.00, cu CSU CNOT Braşov.  
 
„Chiar dacă am plecat cu șansa a doua în fața lui CSM Focşani 2007,  o echipă cu experiență în Liga Națională, cu sportivi rutinați și puternici fizic, până la urmă am reușit să nu ne facem de rușine. Mai mult, am făcut un meci extraordinar, cel mai bun de la înființarea HC Farul. Echipa noastră merita victoria și promovarea în Liga Națională. Ne cerem scuze față de iubitorii handbalului constănțean și față de fanii noștri în special că nu am realizat minunea, dar puteam juca două zile încontinuu că nu aveam nicio șansă, având în vedere maniera de arbitraj. Sigur, și Focșaniul a avut momente foarte bune de joc, dar au evoluat puțin la intimidare, iar maniera de arbitraj i-a permis. În urma acestei înfrângeri, nu mai avem nicio șansă de promovare“, a declarat Eden Hairi, antrenor HC Farul. 
 
Mâine, echipa de pe litoral are zi de pauză, urmând ca duminică, 18 iunie, să susțină ultima partidă din turneul de la Brașov, contra unei echipe din cealaltă serie.

Se vor întâlni ocupantele locurilor 2, respectiv 3 din cele două grupe, pentru a se stabili ierarhia finală, necesară  în caz că în noua ediție a Ligii Națională vor exista formații care nu vor putea porni la drum din pricina problemelor financiare. 

Sursa foto: Facebook (HC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii