Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sângele apă nu se face“ Băiatul lui Ionuţ Stănescu a revenit de la fotbal la handbal. De la Academia Hagi la HC Dobrogea Sud

ro

12 Apr, 2018 00:00 2722 Marime text
Fiul lui Ionuţ Stănescu (preşedintele HC Dobrogea Sud Constanţa), Ionuţ junior, a revenit la prima dragoste, handbalul, după ce o perioadă a fost fotbalist la Academia Hagi. Tânărul Stănescu joacă la echipa de juniori III a HC Dobrogea Sud, interpretând rolul de inter dreapta.
 
„Da, s-a reîndreptat către handbal în iarnă, mă bucur enorm. A jucat de mic handbal, dar apoi l-a atras fotbalul şi a fost portar la Academia Hagi. Dar e clar că sângele apă nu se face, îi place competiţia, îi place handbalul şi a revenit la prima dragoste. Este un tânăr de mare perspectivă, nu o spun eu ca părinte, o spun alţii. Este stângaci, este înalt, joacă inter dreapta şi îi place să dea goluri, să joace, nu e fricos. Cred că are un viitor în acest sport“, a declarat tatăl lui Ionuţ junior, pentru site-ul oficial al HC Dobrogea Sud.
 
Potrivit aceleiaşi surse, Ionuţ Stănescu a subliniat importanţa sectorului juvenil la o echipă de handbal, arătând că, după unirea cu HC Farul, HC Dobrogea Sud a devenit mai puternică la acest capitol. „Orice club care se respectă trebuie să aibă şi o pepinieră. Din al doilea an, înainte să ne unim cu HC Farul Constanţa, am avut două grupe de juniori IV, cu Alex Adzic antrenor. Ulterior, după unirea cu HC Farul, am devenit mai puternici. Au venit grupele de juniori I, II şi III şi astfel am format o academie în care avem toate categoriile de vârstă. Avem echipa a doua, în Divizia A şi încă două echipe de juniori IV şi două de mini-handbal. Sunt convins că aceşti copii vor creşte într-un climat sănătos. Îmi doresc ca în fiecare an doi-trei jucători să facă pasul la Liga Naţională“, a punctat Ionuţ Stănescu.
 
Sursa foto: hcdobrogeasud.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii