Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu putem să cedăm niciun metru“ SSC Farul, meci greu pe terenul Universităţii Cluj, formaţie de pe podium

ro

13 Apr, 2019 00:00 1588 Marime text
Aflată pe locul 14 în clasament, cu 33 de puncte, echipa de fotbal de ligă secundă SSC Farul Constanţa are meci greu sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 14.00, în etapa a 30-a a campionatului, evoluând în fieful Universităţii Cluj, echipă care ocupă locul trei, cu 60 de puncte, având ca obiectiv promovarea în Liga 1.
 
SSC Farul vine după egalul de pe teren propriu cu ASU Poli Timişoara, care a lăsat urme în lotul constănţean. „În afară că am ratat victoria, avem şi mai mulţi suspendaţi. Aşa s-a considerat, că a fost un măcel pe teren şi au fost nevoiţi să ne dea foarte multe cartonaşe, un lucru care mă pune serios pe gânduri. Atât. Dar mergem la Cluj să ne jucăm şansa, pentru că avem şi noi obiectivele noastre şi nu putem să cedăm niciun metru, întrucât situaţia se agravează. Am avut o perioadă bună, am făcut un mic pas, dar din păcate azi (n.r. miercuri) ne-am împiedicat puţin. Să sperăm că ne vom reveni în meciurile următoare. Ne aşteaptă partide foarte grele, chiar şi pe teren propriu, contra unor echipe cu care ne luptăm direct pentru supravieţuire, cum a fost şi meciul cu ASU Poli“, a menţionat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.
 

Axiopolis joacă la Cernavodă cu FCSB II

 
În etapa a 23-a a Ligii a 3-a, seria secundă, reprezentantele judeţului Constanţa evoluează sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 17.00, astfel: Axiopolis Cernavodă (locul 8, cu 23 de puncte) - FCSB II (locul 12, cu 20 de puncte) şi CS Tunari (locul 7, cu 32 de puncte) - CS Medgidia (locul 10, cu 22 de puncte).
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii