Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Natație Cadeți de la Atena Constanța și CS Farul Constanța, rezultate importante la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

ro

30 Mar, 2023 00:00 1386 Marime text

 
  • Concursul s-a desfășurat la Bacău, participând 148 de sportivi și sportive, de la 23 de cluburi din țară.
 
Etapa regională a Campionatului Național de natație pentru cadeți (12 - 14 ani), întrecere desfășurată la Bacău, le-a adus rezultate importante și sportivilor de la Atena Constanța (clubul medaliatului olimpic Răzvan Florea) și CS Farul Constanța.  
 
„Primăvara reprezintă startul sezonului competițional la nivel național. Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a organizat etapa de selecție în vederea participării la campionatul național pentru cadeți: băieți 12, 13 și 14 ani, precum și fete 12 și 13 ani. Concursul s-a desfășurat la Bacău, unde au participat 23 de cluburi sportive, cu un număr total de 148 de sportivi. Privit în ansamblu, un concurs reușit, cu rezultate îmbunătățite, dar mai ales cu împlinirea baremului de calificare pentru etapa finală a campionatelor. Cu această ocazie, dorim să le mulțumim tuturor părinților și susținătorilor care ne-au sprijinit neîncetat pe parcursul competiției și procesului de pregătire. Vă mulțumim!“, este mesajul Atena Sport Club.
 
De la acest club au evoluat:
 
Categoria 2011 masculin - Bogdan Talpac, Horia Ioja, Valentin Haliuc și Lucas Goșiu;
Categoria 2011 feminin - Izel Cherim, Sara Marinescu, Nicole Niculaie și Alesia Jeciu;
Categoria 2010 masculin - Sebastian Marica;
Categoria 2009 masculin - Cristian Strîmbu, Răzvan Bujoreanu și David Marcu.
 
La categoria 2010 feminin au concurat Sara Paraschiv, Ameli Vlăescu, Bianca DelVecchio, Melania Dobrescu și Ilinca Criveanu, sportive formate la Atena Sport Club și care acum sunt legitimate la CS Farul Constanța, fiind transferate în luna februarie a acestui an.
 
Performanțe notabile și clasări pe podium au obținut:
 
Bogdan Talpac - două medalii de aur în probele de 50 m fluture și 100 m bras, precum și o medalie de bronz în proba de 200 m mixt;
Valentin Haliuc - locul IV în proba de 100 m spate;
Izel Cherim - o medalie de argint în proba de 200 m liber și una de bronz în proba de 100 m liber;
Ilinca Criveanu - o medalie de bronz în proba de 100 m fluture și locul IV în proba de 100 m liber;
Bianca DelVecchio - locul IV în proba de 100 m spate;
Sara Paraschiv - o medalie de aur în proba de 100 m liber, una de argint în proba de 100 m spate, precum și doua clasări pe locul IV în probele de 400 m liber și 200 m mixt;
Ameli Vlăescu - locul IV în proba de 100 m bras.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Atena Sport Club Constanța)
 
Citește și:
 
La primul concurs la care au participat în 2023, înotătorii de la Atena Sport Club Constanța au cucerit aproape 50 de medalii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii