Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micii fotbalişti ai comunei Cumpăna au ocupat locul doi pe ţară în Cupa Satelor

ro

12 May, 2019 12:25 2589 Marime text
Echipa comunei constănţene Cumpăna a disputat astăzi finala Cupei Satelor, întrecere națională de fotbal rezervată categoriei de vârstă 13 ani, găzduită de modernul Complex Sportiv Centenar 2018 de la Cumpăna.
 
În finală, Cumpăna (antrenor, Cristian Mustacă) a întâlnit reprezentanta judeţului Iaşi, Ruginoasa, care a câştigat cu 1-0 (1-0).
 
Unicul gol al meciului a fost marcat de Florin Doroftei. Startul simbolic al finalei a fost dat de Ianis Hagi, tânărul căpitan al FC Viitorul.  
 
Echipa din Cumpăna ocupă astfel locul doi pe ţară la Cupa Satelor, o performanţă deosebită!
 
În calitate de câştigătoare a competiţiei organizate de Federația Română de Fotbal împreună cu AFIR și Asociațiile Județene de Fotbal, Ruginoasa va însoți echipa națională în deplasarea din Norvegia, din preliminariile EURO 2020.

Pe locul trei s-a clasat Sânmartin (Bihor), care a învins în finala mică Rudeni (Ilfov), la loviturile de departajare, 2-1, după 2-2 la finalul timpului regulamentar de joc.

Dacă Ruginoasa va însoți echipa națională în deplasarea din Norvegia, ocupantele locurilor doi şi trei, Cumpăna, respectiv Sânmartin vor avea parte de o experiență VIP la meciul România - Spania din toamnă, informează Federaţia Română de Fotbal.

Sursa foto: Facebook (Ştiri Cumpăna)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii