Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Cumpăna a câştigat faza judeţeană a Cupei Satelor, ediţia 2019/2020 (galerie foto)

ro

19 Nov, 2019 00:00 4145 Marime text
Complexul Sportiv „Centenar 2018“ din comuna constănţeană Cumpăna a găzduit finala fazei judeţene a Cupei Satelor (ediţia 2019/2020), întrecere de mini-fotbal rezervată categoriei de vârstă Under-13.
 
Întrecerea a fost organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa, în parteneriat cu Primăria comunei Cumpăna. Câştigătoare a fost echipa CS Cumpăna (antrenor. Cristian Mustacă), acest succes aducându-i echipei calificarea la etapa zonală, regiunea Sud-Est, care se va juca în primăvara anului viitor. La finala de la Cumpăna au participat trei echipe (Cumpăna, Mihai Viteazu şi Castelu), iar rezultatele au fost: Cumpăna - Mihai Viteazu 3-0, Cumpăna - Castelu 4-2 şi Mihai Viteazu - Castelu 3-0.
 
La ediţia precedentă a întrecerii, formaţia din Cumpăna a ocupat locul doi pe ţară la Cupa Satelor! Turneul final al întrecerii naţionale a fost găzduit de Cumpăna.  

Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)      
 
Citeşte şi:
 
Au ocupat locul doi pe ţară la Cupa Satelor! Micii fotbalişti de la Cumpăna vor avea parte de o experienţă unică la meciul România - Spania (galerie foto)

Interviu online cu Ion Răuţă, directorul CS Victoria Cumpăna Turneul final al Cupei Satelor, organizat fără reproş la Cumpăna. Mesajul reprezentanţilor FRF

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii