Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa de fotbal Under-13 a comunei Cumpăna s-a calificat pentru a treia oară la turneul final al Cupei Satelor (GALERIE FOTO)

ro

28 Apr, 2023 16:32 1544 Marime text
 
 
Câștigătoarea fazei pe Euroregiunea Sud-Est a Cupei Satelor (ediția a treia) este echipa de fotbal Under-13 a comunei Cumpăna, din județul Constanța (antrenor, Vasilică Cristocea).
 
În urma acestei performanțe, echipa din Cumpăna s-a calificat (pentru a treia oară) la faza finală a competiției, care se va desfășura în perioada 11-14 mai, la Baia de Fier, în județul Gorj, cu participarea celor mai bune opt echipe din țară, câștigătoarele competițiilor zonale.   
 
Faza pe Euroregiunea Sud-Est a Cupei Satelor a fost găzduită de Cumpăna, în organizarea Federației Române de Fotbal, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cumpăna.
 
Desfășurate în trei etape, meciurile s-au disputat între echipe din județele Constanța, Tulcea, Buzău, Brăila, Galați și Vrancea, obținându-se următoarele rezultate:
 
Etapa 1
Constanța – Galați 2-0
Buzău – Tulcea 11-0
 
Etapa 2
Constanța – Buzău 3-2
Galați – Tulcea 5-0
 
Etapa 3
Constanța – Tulcea 5-0
Buzău – Galați 1-0.
 
Clasamentul final al competiției arată astfel:
 
Locul 1 – Comuna Cumpăna - județul Constanța
Locul 2 - Comuna Ziduri – județul Buzău
Locul 3 - Comuna Matca – județul Galați
Locul 4 - Comuna Greci – județul Tulcea.
 

Cu această victorie, echipa comunei Cumpăna adaugă o a treia calificare în turneul final al Cupei Satelor, reprezentând cu mândrie regiunea de Sud-Est a României. Felicitări tuturor! Mult succes echipei Cumpenei în etapa finală a acestei importante competiții!, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.

 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii