Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Ce a declarat ”Briliantul” la intrarea pe gazon (GALERIE FOTO)

ro

12 Jun, 2022 21:44 1659 Marime text



Meciul de retragere din cariera de jucător al fostului mare fotbalist român Adrian Mutu a avut loc la Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului „Sports Festival 2022“.

 
Partida a ocups o selecționată a României formației starurilor mondiale. Antrenorul echipei tricolore  fost Gheorghe Hagi, care a intrat și pe teren, ca jucător. Mutu a purtat tricoul cu numărul 10 și a evoluat la ambele formații.
 

 „Va fi un meci de nota 10 pentru numărul 10! Cei doi golgheteri all-time ai Naționalei României - Gheorghe Hagi și Adrian Mutu joacă împreună pentru Team Romania. Il Fenomeno a invitat să-i fie alături pe Cluj Arena colegi de la națională, dar și de la echipele de club la care a evoluat de-a lungul carierei, titani ai fotbalului internațional care vor forma echipa World Stars. Hai să ne bucurăm împreună de fotbal și de spectacol de clasa mondială!“, a fost mesajul organizatorilor de înaintea partidei.



Ce a spus Mutu la intrarea pe gazon

"Bună seara! Vă mulțumesc tuturor pentru prezența dumneavoastă în număr mare pentru meciul retragerii mele! Demult voiam să vă spun, dar nu am avut șansa: vă mulțumesc că m-ați susținut la națională de-a lungul celor 13 ani cât am jucat pentru prima reprezentativă.

Multumesc din suflet! Hai, România! Sper să vă distrați și sper să ne revedem la meciurile echipei naționale", a spus Mutu emoționat. 

UPDATE:

20.000 de spectator au asistat la partida de gală, care s-a încheiat 3-3.

Au înscris Mutu 10, I. Ganea 75 (din penalty), 78 / Hasselbaink 9, 15, Gilardino 58.

Echipele de start:

România (antrenor, Gheorghe Hagi): Stelea - Maftei, Tamaș, Goian, Raț - Mutu, Săpunaru, Rădoi, Hagi - Ganea, Marica.

Rezerve: Stăncioiu, Kiriță, Zicu, Codrea, Pătrașcu, M. Niculae, Borza, D. Niculae, Iencsi, Dănciulescu.

World Stars (antrenor, Cesare Prandelli): Frey - Ujfalusi, P. Cannavaro, Dainelli, Gobbi - Makelele, Montolivo, Jorgensen - Hasselbaink, Trezeguet, L. Toni.
 
Gheorghe Hagi, execuții magice la meciul de retragere al lui Adrian Mutu de la Cluj. Managerul tehnic al formației noastre a reușit un assist la golul lui Mutu pentru naționala României împotriva unei selecționate All Stars, se arată pe pagina de Facebook a Farului Constanța.
 

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Imeaginile au fost preluate de pe paginile de Facebook Farul Constanța și Ianis Zicu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii