Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Meci deosebit de greu“ Ce post de televiziune transmite partida Dunărea Călăraşi - HC Dobrogea Sud Constanţa

ro

31 Jan, 2019 00:00 2354 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a debutat cu dreptul în 2019, câştigând lejer, scor 30-22 (16-10), meciul de pe teren propriu cu penultima clasată, HC Buzău 2012, din etapa a 15-a a Ligii Naţionale.

Aflaţi pe locul doi în clasament, jucătorii pregătiţi de Zvonko Sundovski şi Marko Isakovic au avut o misiune uşoară contra formaţiei din Crâng, însă, în etapa viitoare, lucrurile se schimbă, HCD urmând a înfrunta în deplasare Dunărea Călăraşi, sâmbătă, 2 februarie, de la ora 17.30 (în direct la TVR1). În tur, echipa de pe litoral s-a impus greu, la diferenţă minimă, 27-26, după ce, la pauză, formaţia oaspete conducea cu 16-11! În 15 meciuri, HCD a acumulat 33 de puncte (având 11 victorii şi patru eşecuri), în vreme ce Dunărea ţine aproape. Are tot 33 de punctre şi ocupă locul trei. În etapa a 15-a, Dunărea a câştigat în deplasare cu Minaur Baia Mare, 32-31, după ce gazdele conduceau la pauză cu 17-13!
 
„Pentru primul meci (n.r. cel cu HC Buzău 2012), după o pauză lungă, lumea a fost în număr destul de mare, ne bucură acest lucru şi le mulţumim. Sper ca numărul spectatorilor să crească de la meci la meci. Astăzi am avut o misiune mai uşoară. Valoarea noastră şi plusul de experienţă şi-au spus cuvântul. Ne aşteaptă un meci deosebit de greu sâmbătă, la Călăraşi, unde îi invităm pe suporterii noştri, care ne susţin zi de zi, să vină să ne încurajeze. Se apropie şi meciurile din cupele europene, nu avem cum să nu ne gândim deja la ele. Va fi o sărbătoare pentru noi, vor veni echipe foarte puternice şi vom vedea handbal spectacol la Sala Sporturilor. Dar cel mai important meci este următorul!“, a declarat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, potrivit site-ului oficial al clubului.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud - Daniel Ivan)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii