Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Rusu şi Andrei Mureşan, de la CSC Mihail Kogălniceanu, argint la Campionatul Balcanic de Taekwondo WT (galerie foto)

ro

18 Sep, 2018 00:00 2615 Marime text
Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu a obţinut, prin sportivii săi, două medalii de argint la Campionatul Balcanic de Taekwondo WT, întrecere care s-a disputat la Bucureşti.
CSC Mihail Kogălniceanu a participat la această întrecere cu şase sportivi (Cosmin Alexandru - la juniori, Sergiu Gheondea, Denisa Gheondea, Ştefania Popa, Maria Rusu şi Andrei Mureşan - la cadeţi). Dintre aceştia, vicecampioni balcanici au devenit Maria Rusu şi Andrei Mureşan. La competiţie au evoluat luptători din Serbia, Bulgaria, Albania, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Republica Moldova şi România.

„Au dat tot ce au avut mai bun pe suprafaţa de luptă

„Competiţia a fost de un înalt nivel tehnic, cu foarte multe răsturnări de situaţie în meciuri. Sportivii au dat tot ce au avut mai bun pe suprafaţa de luptă. Chiar dacă ceilalţi patru sportivi ai noştri nu au ocupat un loc pe podium, au luptat bine şi au făcut meciuri bune. Sperăm ca în sala de antrenament să completăm fie din zona tehnico-tactică, fie din zona de pregătire fizică generală, astfel încât să putem ridica ştacheta la un nivel mai înalt. Mulţumim atât Consiliului Local Mihail Kogălniceanu şi doamnei primar Anca Belu, cât şi Consiliului Local Nicolae Bălcescu şi domnului primar Dumitru Timofte, pentru sprijinul acordat“, a declarat Laurenţiu Palangă, antrenorul de la secţia de Taekwondo WT a CSC Mihail Kogălniceanu, din corpul tehnic mai făcând parte instructorii Marian Olteanu şi Anda Badea.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
CSC Mihail Kogălniceanu, locul întâi la clasa A şi în clasamentul general la Cupa Hârşova la Taekwondo WT (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii