Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baraj antipoluare, exploatat în bazinele porturilor Constanța și Midia. Cât plătește CN APM SA Constanța pentru el (DOCUMENT)

ro

12 Aug, 2023 16:27 1174 Marime text
  • Ofertant câștigător este firma Tesaro Properties SRL, contractual având valoarea de 478.000 lei.


Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Baraj antipoluare - 1.000 metri liniari“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.


Ofertant câștigător este firma Tesaro Properties SRL, contractul, în valoare de 478.000 lei, având data de 9 august 2023.


După cum se arată pe e-licitatie.ro, barajul antipoluare este necesar pentru prevenirea poluării bazinului portuar cu produse petroliere pe durata operațiunilor de încărcare / descărcare ale navelor în terminalele petroliere. Barajul antipoluare va fi exploatat în regim continuu, în bazinele porturilor Constanța și Midia. Furnizarea barajului antipoluare se va realiza ținând cont de o serie de cerințe specifice, detaliate la nivelul Caietului de sarcini nr. 21749/12.05.2023. Durata contractului este de trei luni de la data încheierii contractului.
 

Despre Tesaro Properties SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 11 august 2023, firma Tesaro Properties SRL a fost înființată în anul 2009, adresa sediului social este la București, iar obiectul de activitate de la RECOM este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.

În Tesaro Properties SRL asociați sunt Lidia Rusu (cu 99%) și Eva - Maria Drăgoi (cu 1%), calitatea de administrator îndeplinind-o Cristina - Daniela Ghinea.

În 2022, Tesaro Properties SRL a avut o cifră de afaceri de 580.801 lei, un profit de 1.240.319 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 1.

Platforma termene.ro informează că Tesaro Properties SRL are cinci contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:

Licitații Constanța
CN APM SA achiziționează cartușe de cerneală, cartușe de toner și benzi de cerneală (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii