Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Canotaj Aur, cu record continental, și argint pentru România la Campionatul European

ro

27 May, 2023 16:10 1357 Marime text
 
Medalii, astăzi, pentru România, la Campionatul European de canotaj pentru seniori, întrecere care este în derulare la Bled, în Slovenia.
 
Echipajul de patru rame feminin (W4-), compus din Mădălina Bereș, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu și Amalia Bereș, a obținut medalia de aur, tricolorele stabilind și un nou record european, cu timpul de 06:22.69!

De asemenea, echipajul României de 8+1 masculin (M8+), compus din Mihăiță Țigănescu, Ciprian Tudosă, Florin Arteni, Mugurel Semciuc, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan, Ștefan Berariu, Florin Lehaci și Adrian Munteanu, a obținut argintul, cu un timp de 05:28.14, la doar 5 sutimi de secundă de locul 1.
 
Aproape de podium a fost și echipajul de patru vâsle masculin (M4x), compus din Mihai Chiruță, Constantin Adam, Ioan Prundeanu și Florin-Marian Enache, care a ocupat locul 5.    
 
La dublu rame masculin (M2-), Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan au concurat azi în Semifinala A/B1.
 
Cei doi s-au clasat pe locul 2 și s-au calificat în Finala A de mâine.
 
În Semifinala A/B2 a probei de dublu vâsle masculin (M2x), echipajul compus din Florin Arteni și Ciprian Tudosă a încheiat cursa pe locul 4 și va concura în Finala B.
 
Echipajul de patru vâsle feminin (W4x), compus din Ioana-Mădălina Moroșan, Andrada-Maria Moroșanu, Cristina Druga și Patricia Cireș, s-au clasat pe locul 1 în Finala B de azi și ocupă astfel poziția 7 în clasamentul general.
 
Imagina a fost preluată de pe pagina de Facebook a Federației Române de Canotaj. Foto: Balint Czucz Photography
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii