Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:58 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe competiții sportive programate în week-end la Constanța. Jandarmii vor asigura măsurile de ordine

ro

16 Feb, 2018 09:01 518 Marime text
Jandarmii constănţeni vor  fi prezenţi în mijlocul comunităţii în acest sfârșit de săptămână pentru asigurarea ordinii publice la manifestări sportive. 

Potrivit IJJ Constanța, în acest sfârşit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.
 
Astfel, astăzi, 16 februarie,  jandarmii constanţeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa şi C.S.M. Focşani, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18.00.

În perioada 17-18 februarie a.c., oamenii legii vor fi prezenţi în zona Sălii Sporturilor din mun.Constanţa, unde vor avea loc 12 partide de fotbal în sală, în cadrul competiţiei sportive Trofeul Telegraf.

Duminică, 18 februarie a.c., începând cu ora 12.00, jandarmii vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de baschet feminin dintre echipele C.S. Phoenix Constanţa şi  Universitatea C.S.M.Oradea, ce va avea loc tot la Sala Sporturilor.

”Jandarmii constănţeni recomandă suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent” - au precizat reprezentanții IJJ Constanța. 

Sursa foto: IJJ Constanta

Ti-a placut articolul?

Comentarii