Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptător la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa Adrian Roşca l-a făcut KO pe Andrei Vasinca la Naţionalele de Kempo K1 (galerie foto+video)

ro

24 May, 2016 00:00 8000 Marime text
 

Luptătorul Adrian Roşca, de la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa, a cucerit al doilea titlu naţional consecutiv la Kempo K1, cu ocazia întrecerii disputate la Bucureşti. Pregătit de Samir Regep, Adrian Roşca s-a impus la categoria -80 kg, la care a susţinut trei meciuri, în primele două impunându-se prin KO, iar în finală fiind declarat învingător după o repriză de prelungiri.
 

„În prima partidă, Adrian l-a întâlnit pe Andrei Vasinca, un luptător consacrat în MMA, de la clubul Kudokai Atlassib Sibiu, pe care l-a învins prin KO în repriza a doua. Prima rundă a fost de tatonare, apoi, în următoarea, Adrian a pus capăt partidei cu o lovitură de picior la ficat. Este o victorie importantă, în urma căreia am primit telefoane de felicitare de la mulţi prieteni. În semifinală şi finală, sportivul nostru s-a confruntat cu luptători bucureşteni“, a declarat Samir Regep, care a spus că, pe 25 iunie, Adrian Roşca va evolua şi în gala Superkombat de la Braşov. 

 
La Naţionalele de Kempo K1, CS „Bogdan Ciubotariu“ a cucerit cinci medalii. În afară pe Roşca, au mai devenit campioni Alexandru Regep (fiul antrenorului) şi Onur Zevri, Ştefan Sita a obţinut medalia de argint, iar Eduard Mărgelatu s-a clasat pe locul trei, însă la o categorie superioară de vârstă (6-8 ani), el având numai cinci ani. Samir Regep a remarcat că atât Roşca, cât şi Zevri au susţinut partidele într-un interval scurt de timp.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii