Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Despre viitorul SSC Farul Constanţa. Conferinţă de presă Decebal Făgădău, Horia Ţuţuianu, Ciprian Marica şi Lorand Balint (galerie foto+video)

ro

20 Jun, 2019 13:04 5716 Marime text
live video despre viitorul ssc farul constanta conferinta de presa decebal fagadau horia tutuianu ciprian
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristi Serban 21 Jun, 2019 16:58 De ce sa se plateasca din impozitele noastre salarii pentru jucatori profesionisti? Daca sunt atat de buni incat sa merite bani, atunci sa joace bine, sa atraga lumea la stadion si sa primeasca salarii din bilete, sponsorizari si drepturi de televizare! De ce sa se cheltuie impozitele noastre doar ca sa se joace unii fotbal? De ce se dau banii la Farul si nu se dau la Viitorul? Macar Viitorul aduce Liga 1 la stadion, iar nu Liga a doua! Care este diferenta intre Farul si Viitorul? De ce este avantajata Farul? Pentru ca tatl lui Marica a finanta PSD Constanta de ani buni?
  • Robert Margineanu 20 Jun, 2019 17:32 De ce trebuie ca cetateanul Marica Ciprian sa primeasca ajutoare sociale de la stat ? Are doar un testicul ? Parca era investitor la Farul. Platitorii de taxe au fost intrebati daca sunt de acord cu ajutorul social pentru Marica ?
  • gogu 20 Jun, 2019 14:30 vorbe si iar vorbe... nimic concret... se va alege praful de orasul asta