Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderul Ligii 1 de baschet BC Athletic Constanţa joacă următoarele două meciuri în deplasare (galerie foto)

ro

09 Nov, 2017 00:00 1741 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa este singura neînvinsă în grupa 4 a fazei de calificare din Liga 1, câştigând toate cele trei meciuri jucate până în prezent: 96-64 acasă cu BCM U FC Argeş II Piteşti, 92-86 în deplasare cu CN Aurel Vlaicu Bucureşti şi 88-84 după prelungiri, la Constanţa, cu CS Rapid Bucureşti.

Cu şase puncte din trei meciuri, BC Athletic se află pe primul loc în clasament, urmată de CNAV (5 puncte, două victorii şi o înfrângere în trei meciuri), BCM U FC Argeş II (3 puncte, o victorie şi o înfrângere în două meciuri), Rapid (2 puncte, două înfrângeri în două meciuri), Poli Iaşi II (un punct, un eşec în singurul meci disputat) şi CS Phoenix Galaţi II (un punct, un eşec în singurul meci disputat).
„Clar, suntem mulţumiţi de parcursul de până acum, trei victorii în trei meciuri.

Aceasta ne-am şi propus şi ne-a ieşit. Am învins două contracandidate la calificarea mai departe, ceea ce e foarte bine. Sigur, în privinţa evoluţiei e loc de mai bine, dar e important că am câştigat. În joc vom creşte cu siguranţă. Ne bucurăm şi că vine lumea la sală, mulţi dintre spectatori fiind copii. E o atmosferă foarte frumoasă la meciurile BC Athletic“, a declarat Andrei Talpeş, managerul formaţiei.

Partida cu Rapid Bucureşti a fost ultima disputată de BC Athletic pe teren propriu în turul de campionat. Pentru formaţia de pe litoral urmează două deplasări grele, cu Poli Iaşi II (pe 12 noiembrie, de la ora 12.00), în etapa a patra, şi cu CS Phoenix II Galaţi (pe 19 noiembrie). Următorul meci al BC Athletic la Constanţa va fi la începutul lunii decembrie, în prima rundă din retur.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii