Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La meciul BC Athletic Constanţa - CSM Sighet se strâng dulciuri şi alte produse pentru copiii din centrele de plasament

ro

23 Mar, 2018 00:00 2054 Marime text

Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa participă la o nouă campanie umanitară, care are ca scop strângerea de dulciuri şi nu numai, cu ocazia sărbătorilor pascale, pentru copiii din centrele de plasament ale judeţului Constanţa.
 
„Dăm Mână cu Mână pentru a-i ajuta pe cei mici care au nevoie de noi în preajma sărbătorilor de Paşte!“, spun cei de la BC Athletic. Primul prilej important de colectare este meciul BC Athletic - CSM Sighet, care se joacă la Constanţa, în Sala Sporturilor, sâmbătă, 24 martie, de la ora 12.00, în faza semifinală a Ligii 1.
 
„La meciul de sâmbătă dăm Mână cu Mână, iar biletul tău la meci va fi ceva dulce (napolitane, biscuiţi, cereale, cornuri cu ciocolată, bomboane). Toate donaţiile voastre de la meciuri vor ajunge la Mână cu Mână, iar noi ne vom vedea cu copiii să le transmitem tot ceea ce voi aduceţi la sală: încurajări, aplauze, donaţii! În weekend, ne gândim şi jucăm baschet pentru ei!“, este mesajul BC Athletic.
 
„Mâna cu Mână“ este un demers conceput în beneficiul copiilor aflaţi sub o formă de protecţie în centre de plasament, proiect implementat alături de Asociaţia United Hands România, Fundaţia Refresh şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Parte dintr-o platformă de programe dedicate copiilor vulnerabili (Copii cu viitor), „Mână cu Mână“ este un proiect inedit, social - artistic, ce presupune aducerea în prim-plan de expoziţii foto în spaţii publice şi online pentru diseminarea campaniei.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii