Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:13 19 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii IJJ Constanța asigură ordinea publică la partida de handbal masculin AHC Dobrogea Sud Constanţa şi FC Porto

ro

15 Feb, 2019 09:10 575 Marime text
Sâmbătă, 16 februarie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la meciul internaţional de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa şi F.C. Porto Sofarma din Portugalia, în cadrul competiţiei sportive Men’s EHF Cup.
 
Potrivit IJJ Constanța, evenimentul sportiv va avea loc la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa cu începere de la ora 14.45, iar accesul spectatorilor va fi făcut de către agenţii firmei de securitate contractată de către organizator şi va fi permis începând cu ora 13.45.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctului de intrare în incinta arenei sportive, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii uşilor de acces.
 
Suporterii echipelor, precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul Sălii Sporturilor.
 

”Recomandăm participanţilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arena sportivă, atât pe durata meciului cât şi după terminarea acestuia, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent” - au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Sursa foto: IJJ Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii