Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:48 20 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii IJJ Constanța asigură ordinea publică la partida de fotbal A.S.S.C.S. Farul Constanţa - A.S.U. Politehnica Timişoara.

ro

10 Apr, 2019 08:51 663 Marime text
Jandarmii constănţeni asigură ordinea publică la partida de fotbal A.S.S.C.S. Farul Constanţa - A.S.U. Politehnica Timişoara. 
 
Potrivit IJJ Constanța, astăzi, 10 aprilie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la meciul fotbal dintre echipele A.S.S.C.S. Farul Constanţa şi A.S.U. Politehnica Timişoara în cadrul campionatului Ligii a II-a.
 
Evenimentul sportiv va avea loc pe stadionul Gheorghe Hagi din municipiul Constanţa cu începere de la ora 17.00, iar accesul spectatorilor va fi făcut de către agenţii firmei de securitate contractată de către organizator şi va fi permis începând cu ora 15.30.

„Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în incinta arenei sportive, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.
 
Suporterii echipelor, precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în incinta stadionului.
           
Recomandăm participanţilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arena sportivă, atât pe durata meciului cât şi după terminarea acestuia, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent” - au transmis reprezentanții IJJ Constanța. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii