Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intrare liberă Derby-ul pentru promovare Selena SN Constanţa - Universitatea Galaţi se joacă pe stadionul „Farul“! (galerie foto)

ro

17 May, 2018 00:00 2663 Marime text
Meciul de fotbal feminin dintre echipele clasate pe locurile 2 (Selena SN Constanţa) şi 1 (Universitatea Galaţi) în seria întâi a Ligii a 2-a va fi găzduit de stadionul „Farul“ din Constanţa, duminică, 20 mai, de la ora 11.00, în etapa a 13-a a campionatului!
 
Cele două formaţii sunt la egalitate de puncte, 34, după 11 victorii şi un egal, 2-2, înregistrat în meciul direct de la Galaţi din tur, iar Universitatea ocupă prima poziţie graţie golaverajului superior, +54 (61-7) faţă de +48 (55-7). Intrarea la meciul de la Constanţa este liberă.
 
„Suporter Spirit Club Farul Constanţa are plăcerea de a vă invita duminică, 20 mai, începând cu ora 11.00, să asistaţi la partida de fotbal feminin dintre Selena SN Constanţa şi Universitatea Galaţi. Înaintea acestui meci, cele două echipe sunt la egalitate, cu 34 de puncte, despărţite doar de golaveraj, iar o victorie a prietenelor de la Selena poate constitui o opţiune importantă pentru obţinerea promovării în Liga 1 feminină. Partida va fi găzduită de Stadionul Farul. Hai, Selena!“, a fost mesajul SSC Farul Constanţa, liderul seriei secunde din Liga a 3-a.
 
Cele două cluburi se susţin reciproc, iar jucătoarele de la Selena SN s-au aflat în tribunele stadionului din strada Primăverii la meciul cu FCSB II. „Susţinem SSC Farul Constanţa! La meciul cu FCSB 2, câştigat de farişti 3-2 (2-0)!“, a fost mesajul care a însoţit pozele de la partida respectivă postate pe pagina de Facebook a echipei de fotbal feminin, antrenată de Niculina Radu şi Diana Gidu.
 
Citeşte şi:
 
Fotbalistele de la Selena SN joacă la Constanţa derby-ul campionatului, cu Universitatea Galaţi (galerie foto)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii