Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment HC Dobrogea Sud, victorie mare cu Dinamo la Constanța. Se va juca meciul decisiv (galerie foto+video)

ro

19 Apr, 2018 21:07 2562 Marime text

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud a realizat o frumoasă victorie în această seară la Constanța, 27-20 (12-9) cu Dinamo (campioana en-titre a României), în meciul secund al fazei întâi a etapei play-off a Ligii Naționale.

Dinamo a marcat prima, iar apoi, până în minutul 22, a predominat echilibrul. Oaspeții au condus la unu - două goluri, iar HC Dobrogea Sud a egalat în mai multe rânduri. În minutul 22, formația gazdă a trecut pentru prima dată în avantaj, 8-7, iar din acest moment nu a mai fost condusă până la final. Diferența de trei goluri în favoarea HC Dobrogea Sud de la pauză s-a mărit treptat în partea secundă, la final fiind de șapte goluri, aproape ca cea cu care formația constănțeană a cedat în tur (nouă goluri).   

Pentru gazde au marcat Toma - 7 goluri, Malinovic - 5, Cutura - 5, Vujovic - 4, Buricea - 3, Nikolic - 2 și Ignat - 1. Foarte bun în poartă Nikola Mitrevski, autor al multor intervenții reușite (19). De asemenea, evoluția excelentă a lui Toma a amintit de Laurențiu din tinerețe, iar Cutura s-a arătat decisiv ăn momentele cheie.    

Cum în primul meci, în capitală, se impusese Dinamo, cu 36-27 (16-12), în urma succesului echipei constănțene scorul general a devenit 1-1, situație în care se va disputa partida decisivă a acestei întâlniri, pe 29 aprilie, la București.

Publicul constănțean a urmărit în multe momente meciul în picioare și a încurajat exemplar HC Dobrogea Sud, care se menține în cursa pentu calificarea în semifinalele campionatului . 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii