Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău, învins în ultimul act Simona Halep a pierdut în semifinale la Cincinnati şi va cădea în clasamentul mondial

ro

22 Aug, 2016 00:00 1389 Marime text


Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep (a patra jucătoare a lumii), s-a oprit în semifinalele turneului de la Cincinnati, fiind învinsă cu 6-3, 6-4, după o oră şi 29 de minute, de nemţoaica Angelique Kerber (2 WTA).
 
În primul set, meciul a fost întrerupt din pricina ploii, ceea ce a scos-o din ritm pe Halep. Din pricina acestei înfrângeri, jucătoarea din Constanţa va cădea un loc în ierarhia WTA, începând săptămâna aceasta pe locul cinci. „Angelique a meritat victoria. A fost mai bună ca mine. Nu fac o dramă însă din acest eşec, întrucât simt că am ajuns din nou la un nivel bun. Cel mai important e că am luptat pentru fiecare minge“, a declarat Simona.
 
În turneul de dublu masculin, în schimb, constănţeanul Horia Tecău şi partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer, au disputat aseară finala! Cei doi i-au întâlnit în ultimul act pe Ivan Dodig (Croaţia) şi Marcelo Melo (Brazilia). În semifinale, Tecău şi Rojer au trecut de perechea formată din fraţii Bob şi Mike Bryan, din SUA, scor 6-3, 7-6. Pentru Tecău, finala de la Cincinnati a fost a 47-a la dublu din cariera sa. Meciul din ultimul act le-a revenit, la mare luptă, lui Dodig şi Melo, scor 7-6, 6-7, 10-6, într-o oră şi 53 de minute.    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii