Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud va disputa finala mică a Ligii Naționale

ro

18 May, 2017 22:01 1895 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța va disputa finala mică a Ligii Naționale (jucând pentru medaliile de bronz), după ce nu a putut trece în semifinale de Dinamo București, campioana en-titre. 

În această întâlnire, a fost nevoie de meci decisiv, întrucât, după două întâlniri, scorul a fost egal, 1-1, Dinamo câștigând la București cu 27-19, iar HC Dobrogea Sud pe litoral cu 27-25.

Astăzi, în a treia confruntare, care a stabilit învingătoarea, dar în care constănţenii au fost defavorizaţi de decizii ale arbitrilor, Dinamo a câștigat pe teren propriu cu 30-25 (15-13) și s-a calificat în finala mare cu 2-1 la general, urmând a-și apăra titlul. În cealaltă semifinală joacă CSM București și Potaissa Turda, iar după primele două meciuri scorul este egal, 1-1. Confruntarea decisivă va avea loc miercuri, 24 mai, la Turda.

„Felicitări HCD, felicitări Constanța! Astăzi am fost mai buni dar, din păcate, meciul nu s-a jucat pe teren. În handbalul românesc dorința şi lupta pentru victorie nu sunt suficiente. Trebuie să trecem de alte «bariere» şi «regulamente» care se dispută în afara terenului de handbal. A fost clar că o nou-promovată, indiferent de munca si sacrificiul depuse, nu putea câştiga un loc întâi. Anul acesta a fost doar începutul, iar de la anul vom fi mult mai puternici. Alături de suporterii noştri minunați vom redeveni ce am fost: Locul 1. Spectacolul continuă, iar sezonul viitor va fi unul mult mai bun. Vă iubim și suntem mândri că avem cel mai frumos public! Vă mulțumim!“, a postat pe Facebook Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud.  

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii