Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, un meci până la turneul Final Four al Cupei României George Buricea - „Suntem pregătiți pentru orice adversar“

ro

09 Apr, 2022 00:00 1817 Marime text
 
 

 
  • „Delfinii“ vor juca în sferturi în deplasare, pe 30 aprilie.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a câștigat partida din optimi cu CSM București, 28-24 (16-14) pe litoral.
 
În sferturi, „delfinii“ se vor duela cu CSM Bacău în deplasare, iar cine câștigă această partidă se califică în turneul Final Four al competiției. „Suntem în sferturile Cupei, după un meci în care băieții au dat totul pe teren și au reușit să compenseze problemele de lot printr-o atitudine de mare echipă. Dacă vom reuși să jucăm finala, așa cum ne dorim, ne mai așteaptă trei meciuri și în Cupă (pe lângă cele trei rămase din campionat) și tot ce ne dorim e ca «delfinii» să mearga din ce în ce mai bine pe acest final de sezon și să îndeplinim obiectivele. Suntem pe drumul cel bun, cu șanse mari să reușim ce ne-am propus și avem toate motivele să sperăm că așa se va întâmpla. Hai, Constanța!“, este mesajul de pe pagina de Facebook a HCDS. 
 
Duelul cu CSM Bacău se va juca pe 30 aprilie, în manșă unică. Formația băcăuană s-a calificat în sferturi după ce a învins în deplasare CSM Făgăraș, scor 35-29. În clasamentul Ligii Naționale, HCDS ocupă locul cinci, cu 51 de puncte, în timp ce formația CSM Bacău e a 12-a în ierarhie, cu 17 puncte. „Un adversar mai accesibil decât alții, dar care nu trebuie tratat altfel decât cu maximum de seriozitate“, se arată pe site-ul oficial al grupării de pe litoral. „Suntem pregătiți pentru orice adversar. Pentru asta ne antrenăm. Băieții știu. Dacă vii la Constanța, aici trebuie să joci finala cupei și să iei medalii în campionat“, a spus și antrenorul HCDS, George Buricea, conform sursei citate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: captură HCD TV
 
Citește și:
 
UPDATE. HC Dobrogea Sud Constanța s-a calificat în sferturile Cupei României. Cine va fi următorul adversar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii