Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud joacă pe terenul lui Dinamo pentru calificarea în semifinalele Ligii Naţionale

ro

28 Apr, 2018 00:00 1774 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine duminică, 29 aprilie, meciul decisiv din întâlnirea cu Dinamo Bucureşti, campioana en-titre, din faza întâi a turneului play-off al Ligii Naţionale. După două meciuri, scorul este egal, 1-1, fiecare echipă câştigându-şi partida de pe teren propriu: Dinamo cu 36-27 (16-12), HC Dobrogea Sud cu 27-20 (12-9).
 
Partida decisivă se joacă în fieful dinamoviştilor, de la ora 15.30. Cine va câştiga acest meci se va califica în semifinale, unde se va duela cu Potaissa Turda. „Ne pregătim pentru al treilea meci. Ne bucurăm că nu avem accidentaţi, am avut timp să ne recuperăm după meciul de acasă, fiindcă efortul a fost de 200%. Prima şansă o are Dinamo pentru că joacă acasă, ştim că este o echipă puternică pe teren propriu, dar eu zic că experienţa este de partea noastră. Se poate orice, avem exemplul cu Odorhei, când ne-am calificat în semifinale după ce am câştigat un meci în deplasare. Presiunea va fi pe umerii lor, mergem acolo să ne facem treaba şi cel mai bun să câştige!“, a declarat căpitanul HC Dobrogea Sud, Laurenţiu Toma, pentru site-ul oficial al clubului. Echipa constănţeană a eliminat anul trecut HC Odorhei, câştigând la 7 metri meciul decisiv din deplasare!
 

Succes pentru istorie

 
„Am avut un complex cu Dinamo, am pierdut aici în tur, iar acolo am întors de la 10 goluri şi am luat un punct în retur. Acum am arătat că putem să jucăm cu Dinamo, singura echipă cu care nu câştigaserăm anul ăsta. Deja am făcut un succes pentru istorie, am câştigat Cupa, Supercupa. A fost o perioadă la începutul returului când nu am jucat cum trebuie şi am terminat pe locul 6. Nu înseamnă că nu avem echipă să fim în primele 4“, a arătat, potrivit sursei citate, şi team-managerul echipei, Branislav Angelovski. „Dinamo este favorită pentru că joacă acasă. Vor avea şi ei acolo energia de care ne-am bucurat noi aici, din partea publicului. Dar mergem să ne batem. Este un meci care putea fi oricând finala campionatului“, a arătat şi antrenorul principal Sandu Iacob.
 

CSU Neptun, meci cu HC Activ Plopeni

 
Sâmbătă, 28 aprilie, formaţia feminină CSU Neptun susţine meciul din etapa a 28-a (antepenultima) din Divizia A, seria A. Aflată pe locul doi în clasament, cu 63 de puncte, echipa de pe litoral, antrenată de Ionuţ Puşcaşu şi Lăcrămioara Ilie, întâlneşte în deplasare, de la ora 15.00, HC Activ Plopeni (locul 11, cu 24 de puncte).
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii