Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud joacă astăzi la Constanţa cu Potaissa Turda. E ultimul meci înainte de play-off

ro

03 Apr, 2019 10:21 1550 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine astăzi meciul din etapa a 28-a, ultima din sezonul regulat al Ligii Naţionale.

Jucătorii pregătiţi de Zvonko Sundovski şi Marko Isakovic întâlnesc la Constanţa Potaissa Turda, partida disputându-se, de la ora 18.00 (în direct la TVR HD), în Sala Sporturilor.

HC Dobrogea Sud se află pe locul întâi în clasament, cu 61 de puncte, în vreme ce adversara sa ocupă poziţia a patra, cu 52 de puncte.

Indiferent de rezultatul acesturi meci, formaţia de pe litoral nu mai poatre pierde primul meci în clasament la finalul sezonului regulat.

După această etapă a competiţiei, primele opt clasate vor evolua în turneul play-off, la finele căreia se va stabili noua campioană a României.

HC Dobrogea Sud are o serie foarte bună în campionat, câştigând toate cele 11 meciuri disputate în 2019! Formaţia de pe litoral va porni în play-off ca favorită, iar, dacă va susţine finala campionatului, va deţine avantaj în ce priveşte numărul meciurilor pe care le va susţine pe teren propriu.

Turneul play-off al Ligii Naţionale se va disputa după sistemul danez, cu echipele de pe locurile 1, 3, 5 și 7 în grupa A, și cele de pe 2, 4, 6 şi 8 în grupa B. Ele vor intra în play-off cu 6, 4, 2 și 0 puncte. Sistemul de disputare este tur-retur (6, 17, 24 aprilie - turul, 1, 4, 8 mai - returul). Câștigătoarele celor două grupe vor juca finala, în sistemul cea mai bună echipă din trei meciuri, pe 15, 22 și 29 mai. Câștigătoarea grupei A va juca două meciuri acasă.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii