Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud întâlneşte la Constanța SC Magdeburg Ionuț Stănescu - "Avem şanse reale de calificare"

ro

24 Nov, 2017 12:18 1998 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța dispută duminică, de la ora 18.00, pe teren propriu, partida cu formația germană SC Magdeburg, din manșa secundă a turului trei preliminar al Cupei EHF. În tur, SC Magdeburg s-a impus la diferență de două goluri.

Partida a fost prefațată astăzi, din partea clubului constănțean, de Ionuț Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud, Sandu Iacob, antrenorul principal, și de Laurențiu Toma, căpitanul echipei.

"Este cel mai important meci al nostru din acest an. Avem șanse reale de calificare în grupele Cupei EHF. Ar fi o performanță istorică pentru Constanța. Ne dorim că publicul să fie al optulea jucător al nostru și să creeze o atmosfera incendiară", a declarat Ionuț Stanescu.

"Ma bucur că susținem returul acasă. În trecut, am reușit să întoarcem la Constanța și diferențe mai mari de scor. Cel mai important e să ne mobilizăm și să ne facem jocul", a spus Laurențiu Toma.

"Suntem privilegiați că ne aflăm în situația de a vorbi despre calificare. După rezultatul din tur, SC Magdeburg nu mai are șanse așa mari de a pătrunde în grupe. Chiar dacă am fi câștigat noi la un gol, am fi abordat la fel returul. Pentru mine e un vis pe care mi-l doresc atins", a punctat Sandu Iacob.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii