Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa, victorie categorică împotriva CSM Reşiţa

ro

26 Feb, 2021 17:26 2673 Marime text
  • Formaţia de pe litoral s-a impus în faţa penultimei clasate la o diferenţă de 20 de goluri.  

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a realizat o victorie categorică, astăzi, în etapa a 18-a a Ligii Naţionale.

Formaţia de pe litoral a întâlnit la Bucureşti penultima clasată, CSM Reşiţa, de care a dispus cu 37-17 (19-6).

În urma acestui succes, HCDS a acumulat 42 de puncte în 17 meciuri (14 victorii şi trei înfrângeri) şi a urcat pe locul doi în clasamentul intermediar al etapei.

Un meci la discreția băieților noștri și un prilej bun pentru antrenorul Djordje Cirkovic de a-i vedea la treabă pe juniorii de la academie. Interul dreapta Ionuț Stănescu a repetat evoluția bună din meciul cu Magnum Botoșani, iar extrema dreaptă Teodor George Ștefan, debutant la numai 16 ani în Liga Zimbrilor, a evoluat și el cu mult curaj, reușind să își treacă numele pe lista marcatorilor. A fost ziua tinerilor, Daniel Susanu și Alexandru Andrei fiind cei mai prolifici jucători ai echipei noastre, urmați de Stănescu în topul marcatorilor. După 18 etape, HC Dobrogea Sud acumulează 42 de puncte și urcă pe locul 2 în clasament, cel puțin până sâmbătă dimineață, când Potaissa Turda (40 de puncte) va joacă împotriva lui CSM Făgăraș, se arată pe site-ul oficial al HCDS.


Au evoluat: Vasile, Chilianu - Susanu 8 goluri, Andrei 6 (2x7m), Stănescu 5 (1), Komogorov 4, Nikolic 3, Nistor 3 (1), Ignat 3, Ștefan 3 (1), Ilie 2, Chikovani, Chiuffa, Simovic, Șandru, Bruj.

În runda viitoare, HC Dobrogea Sud va întâlni CSM Bucureşti.  

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii