Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța „Tunarul“ Vitaly Komogorov - „Am jucat cu spirit, ca o familie“

ro

16 Dec, 2021 00:00 2370 Marime text

 
  • HC Dobrogea Sud încheie anul 2021 pe locul întâi în clasamentul Ligii Naționale.
  • „Delfinii“ au intrat în vacanță, urmând a se reuni în jurul datei de 10 ianuarie 2022.
  • Cu cinci victorii din cinci meciuri ca antrenor principal al formației de pe litoral, George Buricea este fericit pentru seria pozitivă a elevilor săi.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a câștigat ultimul meci pe 2021 din Liga Națională, impunându-se în deplasare cu HC Buzău 2012 (21-19) și încheind anul pe locul întâi în clasament.
 
Cel mai bun marcator al „delfinilor“ la Buzău, cu șapte goluri, a fost interul stânga rus Vitaly Komogorov. „A fost un meci foarte greu. A fost ultimul și toată lumea a fost obosită. Am jucat cu spirit, ca o familie. Avem acum puțină pauză, după care începem iar munca. Ne așteaptă patru meciuri foarte grele“, a declarat handbalistul din Rusia, potrivit site-ului oficial al clubului. 
 
„Da, terminăm anul fericiți, dar și obosiți după un meci cu așa încărcătură fizică și psihică. Ne bucurăm pentru victorie. Terminăm anul pe primul loc și o să luptăm să rămînem așa. O să ne încărcăm cu toții bateriile și o să ne întoarcem mai montați și mai dornici să ne pregătim, să rămînem pe primul loc“, a spus și portarul Daniel Vasile, conform sursei citate.
 
Vor începe anul mult mai optimiști
 
Jucătorii de la HC Dobrogea Sud au intrat în vacanță, urmând a se reuni în jurul datei de 10 ianuarie 2022. „Se spune că atunci când o echipă câștigă la unul-două goluri diferență este meritul antrenorului. Într-adevăr, George a avut un mare aport, dar întreaga echipă a jucat cu sufletul. Suntem pe primul loc, după ce Dinamo a pierdut la Baia Mare, dar rămânem cu picioarele pe pământ, realiști. Acum merge fiecare acasă. Vin sărbătorile, pe care le vom petrece în sînul familiei. Ne vom reuni în jurul datei de 10 ianuarie și sper că vom începe anul mult mai optimiști și cu mai mult elan“, a precizat și Ionuț Stănescu, președintele HCDS.
 
„Vrem să fim acolo sus, unde ne-am propus“
 
Cu cinci victorii din cinci meciuri ca antrenor principal al formației de pe litoral, George Buricea este fericit pentru seria pozitivă a elevilor săi. „Sunt fericit că am reușit să câștigăm, pentru că a fost un meci foarte greu. Adversarii știau că vor intra în hora retrogradării dacă pierd și și-au jucat toate armele. Și noi am avut greșelile noastre, dar știm unde trebuie să muncim în continuare. Sunt fericit pentru băieți, pentru oamenii care vin pentru noi la toate meciurile, pentru echipă, pentru oraș și pentru mine, bineînțeles, pentru că am reușit să câștig cele cinci meciuri. Rămânem pe primul loc, în conjunctura actuală. Urmează o pauză binemeritată, după jumătate de an greu, cu multe evenimente neașteptate. Vin sărbătorile și ne mai liniștim puțin, dar avem enorm de mult de muncă. Sper ca, în aceasta pauză, să punem la punct ce n-a mers. Vrem să fim acolo sus, unde ne-am propus, și nu va fi deloc ușor“, a menționat George Buricea, după partida de la Buzău.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Imaginea a fost preluată de pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud Constanța.

 
Citește și:
 
Pe locul întâi în clasament, HC Dobrogea Sud are cea mai bună apărare din Liga Națională. Parcurs perfect acasă (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii