Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa susţine, marţi şi miercuri, ultimele două meciuri din acest an

ro

22 Dec, 2020 00:00 2705 Marime text
  • HC Dobrogea Sud Constanţa se află pe locul trei în clasament, după zece victorii şi trei înfrângeri în 13 partide.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa dispută marţi, 21 decembrie, şi miercuri, 22 decembrie, ultimele două mecuri ale anului, cu ocazia turneului de la Sfântu Gheorghe, acolo unde se încheie turul Ligii Naţionale, cu etapele 14 şi 15.
 
Aflată pe locul trei în clasament, cu 30 de puncte, după zece victorii şi trei eşecuri în 13 partide, formaţia de pe litoral se duelează marţi, de la ora 13.45, cu CSM Vaslui (locul zece, cu 16 puncte), iar miercuri, de la ora 13.00, întâlneşte HC Buzău 2012 (locul opt, cu 20 de puncte).
 
„Ne așteaptă două dueluri dificile, mai ales în condițiile actuale, în care surprizele pot apărea de la zi la zi din cauza pandemiei. CSM Vaslui şi HC Buzău sunt două echipe de mijlocul clasamentului, care au arătat, însă, că pot pune mari probleme favoritelor”, se arată pe site-ul oficial al HCDS.
 

Unii dintre absenţii cu Potaissa revin

 
În meciul precedent, formaţia constănţeană a pierdut cu Potaissa Turda, scor 32-36 (16-17),  derby-ul pentru locul doi, însă „delfinii” au abordat confruntarea cu un lot incomplet, neputând fi folosiţi, din pricina problemelor de sănătate, opt handbalişti (Ionuț Iancu, Dani Vasile, Ionuț Nistor, Igor Radojevic, Irakli Chikovani, Nebojsa Simovic, Onur Ersin, Ionuț Stănescu și Andrei Bruj.
 
„10 victorii în 13 meciuri. Putea fi mult mai bine, dar aşa a fost să fie. Ca de fiecare dată, privim înainte. Ghinionul a făcut ca la meciul cu Turda să rămână acasă jumătate de echipă, iar asta ne-a făacut misiunea foarte dificilă. Suntem bucuroşi că pentru ultimele două etape din acest an unii dintre băieţi vor putea reveni şi avem încredere că vom termina 2020 cu victorii. Să fim sănătoşi şi reuşim împreună!”, a fost şi meajul de pe pagina de Facebook a HCDS.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (HC Dobrogea Sud Constanţa)
 
Citeşte şi:

Trei tineri handbalişti de la HC Dobrogea Sud Constanţa au debutat în Liga Naţională

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii