Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa susţine astăzi primul amical din cadrul turneului de la Struga

ro

15 Aug, 2018 00:00 2071 Marime text
Aflată de luni la Struga, în Macedonia, pentru cel de-al doilea stagiu extern al verii, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine astăzi primul meci din cadrul turneului găzduit de oraşul turistic situat pe malul lacului Ohrid.
 
Formaţia pregătită de Zvonko Sundovski şi Marko Isakovic întâlneşte, de la ora 20.15, echipa suedeză Alingsas, urmând ca vineri, de la aceeaşi oră, să joace împotriva sârbilor de la Zelenizciar Niş, iar sâmbătă, de la ora 11.00, să susţină ultima partidă din grupa a 2-a a întrecerii internaţionale ajunsă la a 46-a ediţie, împotriva reprezentantei gazdelor, Struga. În prima grupă au fost repartizate echipele Celje, Beșiktaș, Fenix Toulouse și Rabotnik. Ziua de duminică este dedicată meciurilor de clasament (locurile 7-8 şi 5-6) şi finalelor (locurile 3-4 şi 1-2). De subliniat că partidele de la acest turneu nu se dispută în sală, ci în aer liber, şi că pe perioada întrecerii, pe 18 august, la Struga se va juca şi Supercupa Macedoniei, Vardar Skopje - Metalurg Skopje.
 
Un meci similar, Supercupa României, va disputa şi HC Dobrogea Sud (câştigătoarea Cupei României, dar şi a Supercupei), pe 25 august, contra campioanei României, Dinamo Bucureşti. Partida se va juca în Sala Polivalentă din Bucureşti, iar meciurile de la turneul de la Struga vor fi ultimele de verificare ale echipei constănţene înaintea Supercupei, primul meci oficial pe care-l va disputa în sezonul 2018/2019. Înaintea întrecerii de la Struga, HC Dobrogea Sud a mai disputat cinci partide de verificare: trei în Slovenia - cu echipa naţională a Arabiei Saudite (20-15), cu Gorenje Velenje (25-24), cu Celje (întrerupt la pauză); unul la Constanţa - cu Dunărea Călărași (36-31) şi unul la Călăraşi - cu Știința Bacău (43-27). „Avem jucători noi, antrenorul este nou, trebuie să implementăm un sistem de joc nou. Nu putem să facem asta decât prin jocuri foarte bune de pregătire”, a declarat Zvonko Sundovski, pentru site-ul oficial al HC Dobrogea Sud.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii