Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța, succes categoric cu CSM Bacău

ro

20 Feb, 2022 21:20 2136 Marime text
 
  • Meciul în care formația de pe litoral a marcat cele mai multe goluri până acum în acest sezon.

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a realizat astăzi prima victorie în 2022, în meciul de pe teren propriu cu CSM Bacău, din etapa a 20-a a Ligii Naționale.

„Delfinii” s-au impus categoric, scor 40-23 (18-9) și, cu 44 de puncte, după 14 victorii, două egaluri și patru eșecuri, ocupă locul patru în clasament.

Victorie la 17 goluri diferenta pentru baietii nostri in etapa 20.
 
Un joc incantator, cu cele mai multe goluri marcate de HCD in actualul sezon.
 
Ne-am bucurat să vedem azi că George Buricea a rulat toti jucatorii din lot, iar roadele Academiei HCD s-au vazut si pe tabela, acolo unde si-au trecut numele juniorii Ionut Stanescu si Andrei Bruj.
 
De asemenea, Gabriel Chilianu a intrat si el in poarta si a aparat foarte bine. Felicitari tuturor!
 
Urmatorul meci va fi la Vaslui, peste o saptamana, de la aceeasi ora (18:00). Hai, Constanta!, este mesajul HCDS.

Au evoluat:

HC Dobrogea Sud (antrenori - George Buricea, Rudi Stănescu): Vasile 1 gol, Chilianu, Preda - Andrei 7 goluri, Stankovic 6 (4x7m), Caba 5, Nikolic 4, Ilie 4, Komogorov 3, Susanu 3, Stănescu 3, Chikovani 2, Loghin 1, Bruj 1, Vegar.

CSM Bacău (antrenori - Sandu Iacob, Alexandru Acsinte): Tamaș, Rusu, Cozma – Iordachi 7 goluri, Serhel 3, Murariu 3 (2x7m), M.Bujor 2, G.Bujor 2, Dospinescu 2, Bălăceanu 2 (1), Coric 1, Stănică 1, Rotaru, Costea.

A fost o victorie la scor pentru echipa noastră, după un meci-spectacol, gustat din plin de spectatorii prezenți în tribune. Un meci care a curs, de la început, într-un singur sens, cu handbaliștii noștri la timonă din primul până în ultimul minut. A fost 9-4, în minutul 15, 12-9, în minutul 20, și 18-9, la pauză. De aici, s-a mai pus doar problema scorului, iar George Buricea le-a dat credit tuturor băieților, preferând să mizeze totul pe cartea atacului, după o serie de meciuri strânse în care apărarea a fost vioara întâi. A rezultat un forcing neîntrerupt spre poarta adversă, cu execuții spectaculoase și goluri pe bandă rulantă, pentru o victorie la… 17 goluri diferență. Echipa lui Sandu Iacob a încercat să răspundă cu cât mai multe goluri în ultimul ”sfert”, în fața unui adversar dezlănțuit. „Delfinii” au făcut spectacol pentru public și au luat 3 puncte. Primele, dintr-o serie perfectă până la finalul sezonului, speră toată lumea în tabăra noastră, se arată pe site-ul oficial al clubului.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursda foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii