Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța s-a reunit după vacanță. Au fost prezenți și cei patru jucători nou achiziționați

ro

16 Jul, 2018 19:58 3074 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud a pus astăzi capăt vacanței și a demarat pregătirea pentru sezonul 2018/2019.

Handbaliștii pregătiți de Zvonko Sundovski și Marko Isakovici s-au reunit la Sala Sporturilor din Constanța, iar la primul antrenament au participat și cele patru achiziții: portarul bielorus Viaceslav Saldatsenka, centrul croat Janko Kevic, pivotul naţionalei României, Marius Mocanu, şi interul stânga georgian Irakli Chikovani.  

În continuare, HC Dobrogea Sud, câștigătoarea Cupei României, se va pregăti o săptămână la Constanța, după care va efectua un cantonament în Slovenia. Va urma o nouă săptămână de antrenamente pe litoral, urmată de un turneu internațional în Macedonia, la Struga.

Dobrogea Sud este pe un drum foarte bun și poate să ajungă acolo. A evoluat foarte mult și are timp să crească, să ajungă la nivelul pe care l-a avut HCM. Când am venit aici, mulți jucători urmau să plece din Constanța. Dar, asta e viața de sportiv, tot timpul se schimbă ceva, e nevoie de sânge proaspăt. Cred că vom face o echipă foarte bună pentru viitor. Noi am luat ce trebuie, a venit și Kevic, centrul croat, foarte bun, poate ne mai trebuie un pivot. Până la cantonament ne mai gândim. Din an în an, campionatul e mai puternic, nivelul handbalului românesc crește, dar nu se văd rezultatele şi la națională. Aici trebuie lucrat. Cred că anul viitor, 7-8 echipe se vor bate la titlu. Trebuie să avem meciuri puternice în această vară până la Supercupa cu Dinamo, a declarat Zvonko Sundovski, pentru site-ul oficial al clubului.

 

Ne-am întărit posturile care în sezonul trecut au fost oarecum deficitare. Eu zic că avem o echipă mai omogenă ca în stagiunea precedentă și bineînțeles că avem și așteptări mai mari, a precizat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu.

 

Obiectivele sunt convins că rămân aceleași ca anul trecut, cât mai multe medalii. Ne vom lupta pe toate fronturile, și în campionat, și în Cupa României, și în cupele europene. Prima partidă oficială este Supercupa României și ne dorim foarte mult să plecăm cu dreptul în campionat, a punctat căpitanul echipei, Laurențiu Toma.

Sursa foto: hcdobrogeasud.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii