Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța întâlnește astăzi CSU din Suceava

ro

04 Dec, 2020 09:24 2003 Marime text

  • În clasament, HCDS se află pe locul trei, cu 27 de puncte, atâtea câte are și a doua clasată. 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța susține astăzi meciul din etapa a 12-a a Ligii Naționale, întâlnind la București nou promovata CSU din Suceava. 
 
Partida este găzduită de sala Rapid, de la ora 13.45.
 
În clasament, HCDS se află pe locul trei, cu 27 de puncte, atâtea câte are și a doua clasată. Formația suceveană ocupă poziția a 13-a, cu 11 puncte. În partidele jucate până acum, HC Dobrogea Sud a înregistrat nouă victorii și două eșecuri.    
 
Este un meci pe care trebuie să îl câștigăm. Îmi doresc să ne mobilizăm la maxim și să ne facem meciul ușor, cu toate că Suceava este o echipă care a reușit câteva rezultate bune și foarte bune și este capabilă să încurce echipele de top ale clasamentului. Dar, sunt convins că avem maturitatea să tratăm foarte serios acest meci și să venim acasă cu cele trei puncte, a declarat Ionuț Stănescu, președintele HCDS, pentru site-ul oficial al clubului.
 
Mergem cu gândul să facem un meci foarte bun și să câștigăm. Suntem favoriți. Nu avem jucători accidentați și sperăm să ne întoarcem cu toți băieții sănătoși. Sunt 3 puncte importante pentru noi în economia clasamentului, a spus, conform sursei citate, și Laurențiu Toma, un alt oficial al grupării de pe litoral.
 
Celelalte meciuri ale etapei se joacă tot astăzi, la București, după programul: Magnum Botoșani - HC Buzău (ora 10.15, Sala Polivalentă), Dunărea Călărași - Dinamo (ora 11.00, Sala Rapid), Minaur - CSM Făgăraș (ora 13.00, Sala Polivalentă), CSM Focșani - CSM Bacău (15.40, Sala Polivalentă), Politehnica Timișoara - Steaua (16.30, TVR2, Sala Rapid), CSM București - Potaissa Turda (18.30, TVR1, Sala Polivalentă), CSM Reșița - CSM Vaslui (19.15, Sala Rapid).
 
Sursa foto: HC Dobrogea Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii