Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa II a învins CS Medgidia la turneul de la Buzău

ro

20 Feb, 2021 13:50 3536 Marime text
  • Meciul a contat pentru etapa a noua a Diviziei A, seria B.

Echipele masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa II şi CS Medgidia s-au întâlnit astăzi, în turneul de la Buzău al Diviziei A, seria B, meciul contând pentru etapa a noua.

Înaintea partidei, CS Medgidia se afla pe locul doi, cu 21 de puncte, în timp ce formaţia secundă a HC Dobrogea Sud ocupa poziţia a şasea, cu şase puncte.

Victoria i-a aparţinut tinerei echipe a HCDS II, scor 33-32 (20-17).  

CS Medgidia a pierdut la limită cel de-al doilea meci al returului, în fața rivalei locale, HC Dobrogea Sud.

A fost un meci strâns între cele două formații. Handbaliștii noștri au avut momente bune în meci, însă nu au fost suficiente în fața unei adversare care a avut un ritm bun și echilibrat pe toată durata partidei.

Finalul de meci a fost al Dobrogei Sud, care a gestionat cu multă tărie jocul, până la ultimul fluier.

Mâine, de la ora 14:00, băieții antrenați de Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga întâlnesc pe CSU C-tin Brâncuși Tg. Jiu, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

Au jucat:

CS Medgidia: Vasilescu – Munteanu 8 goluri, Olar 6, Marcu 4, Bida 4, Mureșeanu 3, Avramescu 2, Hodorogea 2, Hornet 2, Suliman 1, Carabaș.

HC Dobrogea Sud II: Chilianu, Paraschiv – Stănescu 11 goluri, Ștefan 8, Popa 4, Cutura 4, Ablachim 4, Bruj 2, Ostace, Chifor, Pavlov, Teodorescu. 

Din lotul HCDS II pentru turneul de la Buzău nu fac parte, din motive medicale. portarul Gabriel Preda și pivotul Robert Soare.

 
În condițiile în care echipa a doua nu are drept de promovare, obiectivul clubului nostru este de a da posibilitatea tinerilor jucători să acumuleze cât mai multă experiență în meciuri oficiale. Echipa va fi condusă la acest turneu de Aihan Omer, directorul academiei de copii și juniori a clubului, este mesajul clubului constănţean.

 
Mâine, de la ora 16.30, HCDS II va întâlni în ultima partidă de la Buzău CS Dinamo Bucureşti, ultima clasată, fără niciun punct.

Victorie azi pentru tinerii delfini în etapa 9 din Divizia A: 33-32 cu Medgidia!
 
Salutăm performanţa lui Ionuţ Stănescu, cel care a marcat 11 goluri în sala din Buzău.
 
Felicitări băieţilor şi lui Aihan Omer pentru victorie. Hai, Academia HCD! Hai, Constanţa!, s-a postat pe pagina de Facebook a HCDS.


Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud, CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii