Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța, egal cu CSU din Suceava. Secundele de final, dramatice!

ro

03 Apr, 2022 21:24 2113 Marime text
  • În clasament, HCDS ocupă locul cinci, cu 51 de puncte, după 16 victorii, trei egaluri și patru eșecuri.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a susținut astăzi meciul din etapa a 23-a a Ligii Naționale, întâlnind pe teren propriu CSU din Suceava.

Gazdele au condus la pauză cu 9-8, dar meciul s-a terminat la egalitate, 19-19.

În ultimele secvențe, partida a atins accente dramatice, ținându-i pe spectatori cu sufletul la gură.

Cu trei secunde înainte de final, mingea a ajuns la constănțeanul Alexandru Andrei, acesta era față în față cu portarul advers, dar faza a fost oprită, spre nemulțumirea „delfinilor“ și a spectatorilor!

HCDS a sperat să înscrie golul victoriei în ultima secundă, dar aruncarea nu l-a putut învinge pe goal-keeper-ul sucevean.

A fost mai greu decât ne așteptam. Băieții noștri nu s-au putut impune în fața sucevenilor, la capătul unui meci care s-a încheiat așa cum a început, sub semnul echilibrului. A fost 19-19, după 9-8 la pauză, niciuna dintre echipe nereușind să se desprindă la o diferență mai mare de două goluri. Suporterii au creat o atmosferă extraordinară și au susținut admirabil echipa până în ultimele secunde. Komogorov a avut o ultimă șansă de a aduce victoria, din aruncare de la 9 metri, în ultima secundă de joc, dar portarul Makaria a apărat și s-a terminat egal. Cu o victorie, am fi urcat pe locul 3 în clasamentul Ligii Naționale, peste Minaur Baia Mare și Potaissa Turda, se arată pe site-ul oficial al HCDS.

Au evoluat:

HC Dobrogea Sud (antrenori, George Buricea, Ionuț Pușcașu și Ionuț Stănescu): Vasile – Komogorov 7 goluri, Chikovani 4, Ilie 3, Stankovic 3, Nikolic 1, Susanu 1, Andrei, Vegar.

CSU Suceava (antrenori, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei): Makaria – Stanciuc 4 goluri, Lazurca 4, Kbilashvili 3, Zarițchi 3, Târzioru 2, Ștefan 1, Furak 1, Lupu 1, Roșu, Bologa, Kutahia, Dascălu. 

 Nu a fost unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre. Obținem un rezultat de egalitate, care nu e foarte prost, dar nici bun. Dar suntem în cărți, aș putea spune. Suceava și-a îndeplinit obiectivul în etapa trecută, s-au salvat de la retrogradare și au venit foarte relaxați la noi, nu au avut ce pierde. Au fost două greșeli de arbitraj pe final, care au pus presiune pe joc. I-am simțit pe băieți cam obosiți astăzi, dar mai avem trei etape și trebuie să ne revenim cât mai repede, a declarat Ionuț Stănescu, potrivit sursei citate.

În clasament, HCDS ocupă locul cinci, cu 51 de puncte, după 16 victorii, trei egaluri și patru eșecuri.

În etapa viitoare, echipa de pe litoral joacă în deplasare cu CSM Focșani 2007 (locul 6, cu 38 de puncte), joi, 5 mai, de la ora 16.00 (în direct la TVR2).   

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: captură Facebook HC Dobrogea Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii