Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța, egal cu CSM București. George Buricea, din nou pe teren

ro

09 Oct, 2019 21:11 2154 Marime text
Partida de handbal masculin din capitală, de astăzi, dintre CSM București și HC Dobrogea Sud Constanța, din etapa a șaptea a Ligii Naționale, s-a încheiat la egalitate, 20-20, 13-9 la pauză pentru gazde.

Surpriza a fost apariția pe teren, în postul de conducător de joc, a antrenorului secund al echipei de pe litoral, George Buricea, care se retrăsese din activitatea de jucător.
  

Nu pierdem cu CSM nici de data aceasta! Este a treia remiză consecutivă în Capitală și, sperăm noi, semnalul ieșirii din criză! George Buricea a îmbrăcat din nou tricoul de jucător și a fost coordonatorul de care aveam nevoie în teren! În prima repriză, CSM s-a desprins după primul sfert de oră și a condus cu 4 și chiar 5 goluri. Dar, de la 13-9 la pauză, Teixeira & comp s-au lovit de o apărare mult mai bine organizată și de un portar în mare formă, Iancu, în timp ce linia noastră de 9 metri, cu Buricea centru, Chikovani și Malinovic interi, a funcționat foarte bine și a găsit soluții de finalizare. CSM a marcat doar 7 goluri în 30 de minute, iar noi 11. La 20-20, am avut ultimul atac, dar schema indicată de Djordje Cirkovic n-a ieșit și am trecut pe lângă o șansă mare de victorie, se arată pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud.


Pentru formația constănțeană au marcat Malinovic - 5 goluri, Chikovani - 4, Andrei - 4, Chiuffa - 3, Buricea - 1, Simovic - 1, Csog - 1, Iancu - 1.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii