Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța a pierdut meciul cu Minaur Baia Mare

ro

16 Feb, 2022 16:58 2650 Marime text
  • Meci important disputat de HC Dobrogea Sud în Liga Națională.

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a disputat astăzi meciul din etapa a 19-a a Ligii Naționale, întâlnind în deplasare Minaur Baia Mare.

S-au întâlnit formațiile clasate înaintea partidei pe locul patru, cu 41 de puncte (HCDS), și cinci, cu 40 de puncte (Minaur), iar importanta confruntare s-a încheiat cu succesul gazdelor, scor 29-27 (15-12).

Un nou meci de mare luptă, pierdut, din păcate, de băieții noștri. „Delfinii” au jucat foarte bine primele 20 de minute ale fiecărei reprize, dar nu au reușit să mențină ritmul până la final, se arată pe site-ul oficial al HCDS.


Au evoluat:

CS Minaur (antrenor, Alexandru Sabou): Buzogany, Therekov – Vujovic 5 goluri (2x7m), Bera 5, Cip 5, Da Silva 3, Căbuț 3, Nagy 3, Buguleț 3, Pop 2 (2).

HC Dobrogea Sud (antremori, George Buricea, Rudi Stănescu): Vasile, Preda – Stankovic 8 goluri (4x7m), Andrei 6, Nikolic 3, Komogorov 3, Caba 3, Ilie 2, Chikovani 1, Susanu 1, Vegar, Stănescu.

Eliminări: Susanu (min. 8), Vegar (min. 22, 33), Chikovani (min. 42).

Înfrângere cu Baia Mare, după un meci cu multe momente foarte bune ale băieţtilor şi cu la fel de multe eliminări dictate împotriva noastră.
 
O perioadă extrem de grea, dar împreună o vom depăşi. Hai, Constanţa!, este mesajul de pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii