Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi - „Am făcut o greşeală mare“ Astra i-a administrat FC Viitorul prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon (galerie foto)

ro

07 Dec, 2019 00:00 1681 Marime text

Eşecul pe teren propriu cu Astra Giurgiu (0-1), din etapa a 19-a a Ligii 1, a fost primul înregistrat la Ovidiu de echipa lui Gică Hagi în acest sezon.
 
În precedentele nouă confruntări din propriul fief, FC Viitorul înregistrase opt victorii şi un egal, cu un golaveraj impresionant, 30-8! La Ovidiu cedase inclusiv campioana CFR Cluj, învinsă cu 3-1, însă Astra, echipă în mare formă (acum a realizat a şaptea victorie consecutivă în Liga 1) a profitat de lipsa de inspiraţie a gazdelor (Viitorul a dominat clar, dar nu a reuşit să puncteze) şi de oboseala băieţilor lui Hagi, care au jucat la trei zile după deplasarea grea de la Botoşani, în vreme ce astralii au avut şase zile de pauză!
 

„Am avut meciul în mână“

 
„Să zicem că suntem mai puţin inspiraţi, şi eu, şi ei. Trebuie să reflectăm bine la momentele dificile, să le analizăm. Fotbalul e făcut din mici detalii. Și la Botoşani, şi acum am pierdut pe mici detalii. Poate aşa e momentul şi trebuie să suferim încă o dată, să învăţăm să suferim. Vom căuta răspunsuri de ce am ajuns aici, de ce am dominat 75 sau 90 de minute şi nu am putut înscrie. Am făcut o greşeală mare, desi ştiam că Astra e bună pe contraatac. Ne-a lipsit inspiraţia. Rivaldihno a fost obosit, s-a văzut că nu e pregătit să joace la trei zile, după două zile de fapt. Sunt puţin supărat, că am avut meciul în mână, dar a venit acea greşeală mare a mijlocaşilor şi a fundaşilor. Nu ai cum să faci aşa ceva, jucători cu experienţă!“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.   
 

Nu caută scuze în oboseală şi program

 
„Regele“ nu aduce totuşi ca scuze oboseala jucătorilor săi şi programul încărcat din Liga 1. „A fost şi drumul greu de la Botoşani, dar nu vin în faţa presei să mă plâng. Asta e realitatea, o înfruntăm, ne luptăm şi vedem unde vom ajunge. Asta e, mergem înainte, ca şi până acum. Am greşit, dar e bine că încă suntem acolo şi putem lupta. Sunt supărat pe unii jucători, dar e normal, că nu au randamentul pe care îl aveau până acum. Vom vedea, vom face o analiză. Nu caut scuze în oboseală, trebuia să fim inteligenţi, să nu ne pierdem sensul tactic. Cred că am pierdut timingul, lucrurile tactice, de a sta bine în teren, de a reacţiona când pierzi mingea, de a avea răbdare, de a ataca până în minutul 90. Nu invocăm nici scuza că e programul încărcat. Când am ieşit campioni, am câştigat toate meciurile din trei în trei zile. Nu sunt eu persoana care să mă plâng de asemenea lucruri. Trebuie să ai capacitate şi să ştii să joci. Fotbalul se joacă cu mintea“, a punctat Hagi.  
 
Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
 
Citeşte şi:
 
FC Viitorul, eşec în partida de la Ovidiu cu Astra Giurgiu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii