Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gol în ultima secundă! HC Dobrogea Sud Constanța a învins în Ungaria, dar a ratat dramatic accederea în turul trei al Cupei EHF

ro

12 Oct, 2019 19:56 1868 Marime text
Echipa masculină de handball HC Dobrogea Sud a fost foarte aproape, astăzi, de a trece de echipa maghiară Csurgoi KK în turul doi al Cupei EHF.

După 24-22 pentru Csurgoi la Constanța, astăzi s-a jucat returul, iar gazdele au obținut calificarea în turul trei printr-un gol marcat în ultima secundă, care a consfințit scorul final: 21-19 (9-9) pentru HC Dobrogea Sud!

Succesul la acest scor a fost însă insuficient pentru HCD ca să meargă mai departe.

Cu câteva secunde înainte de final, Chikovani marcase pentru 21-18, iar echipa constănțeană era calificată!

Gazdele s-au aruncat însă imediat în atac și au punctat pentru a rămâne la o diferență de două goluri față de HCD, sub 24-22, astfel că Csurgoi a obținut calificarea, cu mari emoții însă!

În repriza a doua, HC Dobrogea Sud a condus și cu patru goluri diferență (19-15). Pentru oaspeți au marcat Chikovani - 5 goluri, Csog - 5, Malinovic - 5, Nikolic - 3, Andrei - 1, Rotaru - 1, Simovic - 1.

Final de coșmar la Csurgo, după un meci mare făcut de băieții noștri. Am primit gol în ultima secundă, după ce Chikovani semnase practic calificarea la ultimul nostru atac, când a marcat pentru 21-18! Leimeter a scăpat din marcaj și a aruncat imparabil pentru bravul Iancu, care apărase incredibil tot meciul, reușind 15 intervenții salvatoare! 21-19 pentru noi, dar Csurgo a câștigat la Constanța cu 24-22 și se califică datorită golurilor mai multe marcate în deplasare. Părăsim, așadar, competiția, deși am fost egalii ungurilor…, se arată pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii